Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Isınma Ve Donma
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Bilgisayarımda ısınma ve donmalar var ..Arada sırada da takılmalar oluyor ve bazı sistem hataları.. Yardımcı olabilir misiniz ? Bu durum neden kaynaklıyor ve nasıl düzeltebilirim ? Ve herhangi bir arıza var mı diye test yapabilir miyiz ?
Öncelikle son format tarihi ve kasa içi temizlik tarihini belirt.
(21.12.2015 17:36)mehmet_lamborghini Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Öncelikle son format tarihi ve kasa içi temizlik tarihini belirt.

hocam mâkina yeni zaten.. Bi sefer sadece fabrika ayarlarına sıfırlamıştım o kadar..
Hocam teamviewer ile bağlanıp bakma şansınız var mı ?
bilgisayar laptop mu masaüstümü bunları ve sistemi belirtitrsen ve hangi durumlarda donma ısınma oluyor windows sürümü nedir Açık Ağızlı Gülümseme
lütfen bunlarıda belirt.
(21.12.2015 20:09)mehmet_lamborghini Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bilgisayar laptop mu masaüstümü bunları ve sistemi belirtitrsen ve hangi durumlarda donma ısınma oluyor windows sürümü nedir Açık Ağızlı Gülümseme
lütfen bunlarıda belirt.

bilgisayarım masaüstü.

windows 10 single language
intel core i7 4790k 4.00GHz
16gb ram
nvidia geforce gtx 970 (4gb)
2tb hdd+ 128 gb ssd

hocam neredeyse hemen hemen herzaman ısınıyor gibi ..İlk mâkineyi aldığımda ısınma bu kadar yoktu aynı işlemleri yaptığım hâlde. Şimdi ekran kartı 80'ne kadar çıkıyor işlemci 80'ne kadar çıkıyor..Anlamadım bu işten bişey..Lüften yardımcı olun..
teamviewer ile bağlanma şansınız varsa bağlanabilir misiniz ?
team viever bağlanama çünkü bölgede internet sıkıntısı var. kış ayları bukadar ısınması normal değil heleki işlemcinin benim buradan yapacağım pek birşey yok güvendiğin bir tamirciye göster nedenini söylesin.
(21.12.2015 20:21)mehmet_lamborghini Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]team viever bağlanama çünkü bölgede internet sıkıntısı var. kış ayları bukadar ısınması normal değil heleki işlemcinin benim buradan yapacağım pek birşey yok güvendiğin bir tamirciye göster nedenini söylesin.

hocam bu arada Yerel Disk D : 1.81 tb Yerel Disk C : 103 gb...Yerel Disk C 'nin 51.8 gb boş Yerel Disk D'nin 114 gb boş. Acaba bundan dolayı ısınıyor olabilir mi ?

söylemek istediğim şeyin resmi aşağıdaki linkte.

http://i.hizliresim.com/vnzMWm.png
ekran kartı ve işlemci hdd den dolayı ısınmaz işlemci vahim olacak bak 80 derece az değil. Açık Ağızlı Gülümseme
(21.12.2015 20:37)mehmet_lamborghini Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ekran kartı ve işlemci hdd den dolayı ısınmaz işlemci vahim olacak bak 80 derece az değil. Açık Ağızlı Gülümseme

hocam bilgisayarda 32-34 tane oyun var çoğuda ağır oyunlar.. problem olur mu acaba ?
Sanmam hdd den dolayi isinma olmaz ama kasma olur.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans URL