Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Isınma Ve Donma
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Masanin ust tarafina birakkasayi vepencere yani olsun. Ama kis aylarinda oda isisi yukselir soba yakiyorsan.
(25.12.2015 07:46)mehmet_lamborghini Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Masanin ust tarafina birakkasayi vepencere yani olsun. Ama kis aylarinda oda isisi yukselir soba yakiyorsan.

Gülümseme Gülümseme Gülümseme Gülümseme Gülümseme aynı o mesele olmuş..Ne yapcaz peki ? Ya tanıdığınız uzaktan destek alabiliceğim bi site birileri falan var mı bilgisayardan anlayan ? Ya da sizin sorabileceğiniz birileri falan ?
biz varız Açık Ağızlı Gülümseme uzaktan destek olduğu kadar yardımcı oluruz ama problem donanımsal ise sınırlı bir yardım olur.
(26.12.2015 17:27)mehmet_lamborghini Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]biz varız Açık Ağızlı Gülümseme uzaktan destek olduğu kadar yardımcı oluruz ama problem donanımsal ise sınırlı bir yardım olur.

eyvallah hocam. Gülümseme) peki şimdi baştan alırsak gerçi uzun olacak ama Açık Ağızlı Gülümseme D Açık Ağızlı Gülümseme

Önce bunu sorayım , yazılımsal ve donanımsal olup olmadığını anlamak için ne yapabiliriz ? sonra yazılım mı donanım mı öğrendikten sonra çözümü nedir ?
Donanimsal oldugunu ogrenmek tamircinin isi yazilimsal olarak ise enfazla temiz bir format at ondan sonra isi normal ise sorun yok formattan sonra devam ediyorsa ki edecek tanmirciye gotur.
(26.12.2015 21:39)mehmet_lamborghini Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Donanimsal oldugunu ogrenmek tamircinin isi yazilimsal olarak ise enfazla temiz bir format at ondan sonra isi normal ise sorun yok formattan sonra devam ediyorsa ki edecek tanmirciye gotur.

program vs. bişeylerle testpit edebilir miyiz ?
sanmıyorum... peki bu ısınma belkide işlemci O.C veya performans modundan kaynaklı olmasın veya çok yüklenmişsen olabilir ve ilk aldığın zamankinden 10 derece kadar yükselmesi normal bende yaşadım.
(26.12.2015 23:43)mehmet_lamborghini Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sanmıyorum... peki bu ısınma belkide işlemci O.C veya performans modundan kaynaklı olmasın veya çok yüklenmişsen olabilir ve ilk aldığın zamankinden 10 derece kadar yükselmesi normal bende yaşadım.

overclock yapmadım. performans modu derken nasıl yani ? Aslında bi ara çok yüklenmiştim pc'ye sizede söylemiştem forumda sanırım..Ama sonrasında böyle problem olmadı aradan epey zaman geçti böyle olmadı..yeni böyle bir durum çıktı..Artık donmalar , sistem hataları , ısınma , sistem kilitlenmesi , donmadan dolayı siyah ekran çıkması ve siyah ekranı kapatmanın tek çaresi reset tuşuna basmak olması.... sorunları çıktı..Ne yapacağımı bilmiyorum..Böyle giderse bilgisayar patlayacak gibi olacak Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme Yani komple geri dönüşü olmayan bir hâl alacak bilgisayar..
ooow... bu sorunlarda var ise format at eğer formattan sonra hatalar düzelmez ise servis'e gönder.
(27.12.2015 19:22)mehmet_lamborghini Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ooow... bu sorunlarda var ise format at eğer formattan sonra hatalar düzelmez ise servis'e gönder.

işim yaş valla Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme durum kötü galiba. Gülümseme))

peki test programı falan yok mu problemleri söyleyen ya da donanımda sorun var mı yok mu anlayabileceğimiz ? Gerekirse ayrı ayrı programlarda olur yani ram , işlemci vs. için ayrı programlarda olur.. Öncelikle böyle bi deneme şansımız var mı ? Formattan önce başka ne yapılabilir ?
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans URL