Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Filmlere - Dizilere Altyazı Ekleme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4
Merhabalar,size basit bir şekilde filmlere ve dizilere nasıl altyazı eklenir bunu anlatıcam.Öncelikle kullanışlı bir media player indiriyoruz. (Başka playerda kullanabilirsiniz fakat ben KM Player kullanan biri olarak bunu tavsiye ediyorum BURDAN indirebilirsiniz.)

Doğrusu resimli anlatıma gerek görmedim çünkü tek yapmanız gereken sürükle bırak yöntemi.Öncelikle KM Player ile filmimizi açıyoruz ve açılan pencere üzerine altyazı dosyamızı tutup bırakıyoruz.Bu kadar.. Bu sistem tüm playerlarda geçerlidir.

İyi Seyirler..
Admin altyazı dosyalarını nerden bulabiliriz ?
Altyazi download yazisina tikladiginda gorursun.
Yararlı konu olmuş eline sağlık.
merhaba sitenize yeni üye oldum gerçi bu torrent olaylarına daha yeniyimGülümseme çok teşekkürler herşey için
benim sormak sitediğim ben filimleri indirdikten sonra dvd playerda tv de seyretmeyi tercih ediyorum acaba bu altyazıyı sürükleyip kaydetme ve cd ye yazdıma şansımız olurmu?
iyi geceler
Dvd playera gore degisebiliyor bazilarinda altyaziyi filmin ismiyle ayni olarak ayni dvd ye koydugunda kendisi otomatik yaparken bazisina programla altyaziyi gommek gerekiyor.
Hangi programı kullanmak gerek?Basit bir iş mi?Ve foruma yuklenenler gomulu mu?Gömülü değilse gömülü yüklemeyi düşnür müsünüz? Açık Ağızlı Gülümseme
Yukarda hangi program gerektiği yazılı. Gayet basit sürükle bırak olayıyla. Gömülü değil o şekilde yapmayı da düşünmüyoruz.
Konu Çok Yararlı Olmuş Eline Sağlık
Altyazı Dosyasını Nerden Bulacaz
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans URL