Bizi Pinterest'ten Takip Edebilirsiniz! (Hesabımız Değişti!)TIKLAYIN



 
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AION ONLINE
04.02.2014, 19:17 (Bu konu en son: 04.02.2014 Tarihinde, Saat: 21:55 düzenlenmiştir. Düzenleyen: ArcherTürk.)
Yorum: #1
AION ONLINE
NCsoft tarafından geliştirilen Aion, Avrupa'da Gameforge tarafından yayınlanan bir MMORPG oyunudur. CryEngine oyun motoru ile şekillenen oyun yayınlandığı bazı bölgelerde P2P olay hizmet verirken Avrupa'da F2P seçeneğiyle de oynanabiliyor.

Aion'da toplam 4 farklı sınıf seçeneği bulunmakta, kendi içerisinde ikiye ayrılan bu sınıflardan her biri farklı alanlarda uzmanlık gösteriyor. Gelişmiş karakter yapılandırma sistemiyle dikkat çeken oyunda karakterinizi birçok yönden özelleştirmeniz mümkün.

Yeni nesil oyunlarda görmeye alışık olduğumuz uçma özelliğinin de entegre edildiği oyunda 10.seviyeye ulaştıktan sonra bu özelliği kullanabiliyorsunuz. Geniş haritaları ve zengin görev seçeneğiyle oyuncuya farklı seçenekler sunan Aion'da PvE'nin yanı sıra PvP mücadelelerine de katılabilirsiniz.
[Resim: Aion__Elyos_Race_by_Joppiz(2).jpg]

NCSoft tarafından 2009 yaz ayında Beta olarak oyuncuların karşısına çıkan Aion grafikleri ve oyun içindeki bir çok yenilikleri ile ses getirmeyi başarmış ve bir çok MMORPG oyuncusu tarafından beğenilerek oynanmaya başlanmıştır.



Oyun oynamanız için ücret ödenemiz gerekiyor aylık ücret olarak 30 ytl ye yakın fiyatlar ödüyorsunuz farklı satış sitelerinde 25 ile 30 ytl arasında time card lar bulabilirsiniz.



Oyuna başlarken en çok göze batan unsur karakter yaratma panelinin mükemmel olması en ufak detaya varana kadar karakterinizi kendiniz yapıyorsunuz yani oyun içinde birbirlerine benzeyen yüz ifadeleri veya saç tipleri pek fazla göremiyorsunuz eğer dikkatli çalışırsanız kendinizi bile yapabilirsiniz.



Oyunda Elyos ve Amodian ırkları var bölgeler ayrı Abyss bölgelerine girildiğinde iki ırk birbiri ile savaş durumunda oluyorlar, Elyoslar insan ırkına benziyor ve haritaları daha canlı renklere sahip iken Asmodianlar Biraz daha kötü tarafı anımsatan uzun sat ve penceli ellere sahipler haritaları karanlık ortamlara bataklık bölgelerine daha çok benziyor.



Oyunu rahat oynayabilmeniz için çok iyi bir bilgisayarınız olması gerekiyor oldukça yüksek sistem gereksinimine sahip bir oyun grafikleri çok yoğun ve gerçekten takdir edilmeyi hakediyor.





Aion oynarken en çok zevk alacağınız bir kısımda kanat la uçabiliyor olmanız tabi bir çok alanda bu sayede uçarak havadada pvp yapabiliyorsunuz. kanatları almanız için 10 lvl e ulaştığınızda bir görev yapmanız gerekiyor kısa süren bu görevi gerçekleştirdiğinizde kanatlara sahip olabiliyorsunuz yalnız uçarken dikkat etmeniz gereken bir nokta kanatlarınız belli bir süre açık kalıyor şayet havada iken süre biter ve kanatlarınız kapanırsa düştüğünüzde ölürsünüz.



4 ana 2 şerde alt sıbıf class lar olmak üzere 8 class bulunmakta İsterseniz yüksek damage alan bir Sorcerer olabilirsiniz veya Doğa elementlerini kullanan ve bu elementlerin Summonlarına hakim olan ve bunlarla savaşabileceğiniz bir spiritmaster veya chanter açarak hek sağlam bir tank aynı zamanda healer olabilirsiniz.

[Resim: Aion0005-560x329.jpg]





Oldukça zengin bir armor ve silah çeşitlerine sahip oyun da setinizin her parçasını oyun içindeki terzilerden farklı renklere boyatabilirsiniz. itemler kestiğiniz yaratıklardan düşebiliyor aynı zamanda nesneleri toplayarak crafting ile kendiniz de iteminizi yapabiliyorsunuz.





Terzicilik Aşçılık Craft gibi meslek sahibi olabilir bu meslek konusunda uzmanlaşabilirsiniz bunun içinde görev yapmanız gerekiyor.



Oyun PVP ve PvE unsurlarını bünyesinde çok iyi barındırmakta. Lvl atlamak özellikle görevler ile oldukça kolaya indirgenmiş görevler çok eğlenceli ve hiç sıkılmadan devam edebiliyorsunuz, görevleri yaparken bir dikkat etmeniz gerekende bazı görevler o kadar ustaca hazırlnmışki 10 tane item getir den ziyade biraz daha kafa kullanmanızı sağlayan hileli görevler var görev penceresini açtığınızda 2 tane görev dizini var bir tanesi normal görevler bir taneside camptain listesindeki item alabileceğiniz görev dizinleri.

[Resim: Aion0000-515x420.jpg]


Soul Sickness şüphesiz her oyuncunun çıldırdığı nokta. Hele zindan içinde 6-7 defa ölürseniz 4dk’lık bir yavaş yürüme yüzünden kafayı yemeniz içten bile değil. Bunu önlemenin yolu var aslında ama oldukça pahalı bir yöntem. 21 levele geldiğinizde oyun size bir ev veriyor. Bu evi istediğiniz gibi dekore edebiliyorsunuz. Evin en büyük özelliği, oyundan çıkmadan önce karakteri eve koyarsanız eğer “Enery Of Repose” adı verilen bir tılsımla ödüllendiriliyorsunuz sonraki oyuna girişinizde. Bu özellik her yaratık kestiğinizde yada görev teslim ettiğinizde azalıyor. Size %60 fazla tecrübe puanı ve %5′lik bir item düşme şansı veriyor. Örnek verecek olursak; 10milyon tecrübe puanı veren bir görevi Eneryg Of Repose varken verirseniz eğer, oyun size 16milyon tecrübe puanı verecektir. Tabi bunu yaparken EOP yüzdesine dikkat edin. Gelelim Soul Sickness için pahalı olan yönteme. Oyun parasıyla yaklaşık 300milyon kinahtan başlayıp, 1 milyar kinaha kadar yükselebilen evler satılıyor. Estate adı verilen bu evleri aldığınızda, eğer ölürseniz Soul Sickness durumu yaşanmıyor.

Oyunun olmazsa olmazlarından mesleklere bir bakalım. Alchemy, Armorsmithing, Cooking, Handicrafting, Tailoring, Weaponsmithing.

Alchemy; Potionlar, scroll(Atak, büyü, koşu hızı, ayrıca resist’leri arttıran kağıtlar)ler yapmanıza olanak sağlar. Ayrıca “Master” olduğunuzda nadir orb/tome(mage silahı) yapabilirsiniz.

Armorsmithing; Bu meslekte Chain ve Plate armorlar yapabilirsiniz.

Cooking; Buff veren yiyecekler yapabilirsiniz. Gördüğüm kadarıyla oyunda en çok kazanan meslek dallarından biridir.

Handicrafting; Bu meslekte, yüzük, küpe, kolye ve yay yapabilirsiniz.

Tailoring; Cloth, Leather Armorlar ve kemerler yapabilirsiniz bu meslekle.

Weaponsmithing; Hançer, Kılıç, Teber, Geniş Kılıç ve Gürz yapabileceğiniz bu meslek, zindanlarda sık düşen silahlardan dolayı pek rağbet görmese de, fanları hiçte az değil.
Bu meslekleri ana şehrinizde (Elyos’larda Sanctum, Asmodians’larda Pandaeminom) bulunan NPC’lerden öğrenebilir ve orada arttırabilirsiniz. Bu meslekleri icra edebilmek için gerekli malzemeleriniz olacaktır. Okumaya devam edin…

Collecting ( Toplama)karakterinizi açar açmaz gelen bir yetenek. Tıbbi bitkiler, özel ağaç cevherleri, madenlerde toplama, yeteneğinize göre yapılabilmektedir. Toplama işleminde artı bir özellik ise Morph(dönüştürme) işlemleri. Havadan toplamacılık ile havadan topladığınız özel cevherleri, Morph yöntemi ile yerden toplanabilecek eşyalara çevirebiliyorsunuz. Tabi bunun için Divine Point(DP) gerekmektedir. Her yaratık kestiğinizde DP’nin arttığını ele alırsak, Morph bizi ekstradan yerden toplama yapmak için uğraştırmayan muazzam bir sistem.

[Resim: Aion0008-560x376.jpg]

Uçma Aion’un kilit noktası. Level 10 olduğunuzda yapacağınız bir görevle, kaderinizin gideceği yolu (örn: glad yada temp seçimi) seçtiğinizde artık kanatları kullanabilirsiniz. Fakat serbest uçuş sadece bazı haritalarda mevcut. Uçarken atak yapabiliyorsunuz. Üstelik Cleric’lerde, uçarken yaptığınız heal’in efektini arttıran pasif bir skill’de var. Burada dikkat etmeniz gereken şey uçma süresi. Bu level aldıkça ve Flight Time(Uçuş süresi) veren itemler taktıkça çoğalıyor. Özellikle Abyss’te savaşırken, aksiyona kapılıp uçuş süresini unutmanız olası. Ayrıca flight time veren iksirlerle de bunu sağlayabilirsiniz.

Aion’un “Stigma” sistemi oyuncuların benzersiz bir özelleştirme yapmalarına olanak sağlar. Bu özelleştirme ile, aynı sınıftan bile hiç kimse birbirine benzemeyecektir.

Kullanılan her bir “Stigma Taşı” karakterine ayrı bir özellik katıyor. Bu taşların bir kısmı (normal stigma) Stigma Satan NPC’lerden temin edilebiliyor, kimileri de yaratıklardan düşüyor. Greater Stigma adı verilen, görünümü ve özelliğili ile normal stigmalardan ayrılan stigmalar ise Abyss Point ile alınabiliyor.

[Resim: Aion0011-543x420.jpg]

Offical Web Adresi=http://na.aiononline.com/en/

İşte Sizede Küçük Bir Süpriz Promo Kod=PMPM-OLA4-S28T-70ZH-MJHC (Kullanıldı)

Promo Kod İçeriği:

- 7 günlük Hasbulut
- 30. seviye ve üstü karakterler için Tarok
- Hareket hızı: 12,6
- Yüksek hareket hızı: 15
- Uçuş hızı: 16
- Saniyede harcanan uçuş puanı: 11

Kullanımı=Promo kodu kullanabilmeniz için öncelikle Buraya Tıklayarak AION’a kayıt olmanız ve oyun portalına üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye girişi yaptıktan sonra Buraya Tıklayarak “promo kod” kullanım sayfasına geçiş yapabilir ve
almış olduğunuz promo kodu boş kutulara yazarak hediyenizin hesabınıza yüklenmesini sağlayabilirsiniz.
Alıntı
04.02.2014, 19:29
Yorum: #2
Cvp: AION ONLINE
Harika Bir Oyun Oynamayanlara Tavsiye Ederim.

Gururun başIadığı yerde sevgi son buIur.

l
Alıntı
04.02.2014, 19:40
Yorum: #3
RE: AION ONLINE
(04.02.2014 19:29)Kjuralles Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Harika Bir Oyun Oynamayanlara Tavsiye Ederim.
kodu kullandınmı yeni kod eklicemde?
Alıntı
04.02.2014, 19:41
Yorum: #4
RE: AION ONLINE
(04.02.2014 19:40)ArcherTürk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  
(04.02.2014 19:29)Kjuralles Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Harika Bir Oyun Oynamayanlara Tavsiye Ederim.
kodu kullandınmı yeni kod eklicemde?

Kodu Kullandım Gülümseme

Gururun başIadığı yerde sevgi son buIur.

l
Alıntı
04.02.2014, 19:52
Yorum: #5
Cvp: AION ONLINE
çakall tammamdır Açık Ağızlı Gülümseme
Alıntı
06.02.2014, 00:31
Yorum: #6
Cvp: AION ONLINE
oyun kaç gb güzelmi başlayımmı??????

abdesssizken ben
[Resim: fail-gif-parkour.gif]
Alıntı
06.02.2014, 00:45
Yorum: #7
Cvp: AION ONLINE
40 gb
Alıntı
06.02.2014, 09:36
Yorum: #8
Cvp: AION ONLINE
önce ücretliyken sonra free to play oldu tavsiye ederim
Alıntı
14.03.2014, 10:37
Yorum: #9
RE: AION ONLINE
Elime özel oyun kutusu geçince dayanamadım başladım. Güzel bir oyuna benziyor.

[Resim: wbD3bb.jpg]
Alıntı

ÜYE OLMADAN YORUM YAPABİLİRSİNİZ. "YA DA BİR DİSQUS HESABI AÇIN" TIKLAYIN ARDINDAN 'Konuk olarak yorum yapmak istiyorum' TİKLEMENİZ YETERLİ



Anahtar Kelimeler

AION ONLINE zamunda, utorrent, torrent indir, best torrent sites 2018, best torrent, torrent program, hızlı indir, hızlı torrent indir, hızlı oyun indir, AION ONLINE full film indir, uptobox mega.co.nz 1fichier türkçe dublaj


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  AION F2P Artık Steam Üzerinden Hizmetinizde. parlakzeyid 0 1,542 19.12.2015 19:20
Son Yorum: parlakzeyid
  Online Oyun Önerisi? Klass 5 4,011 04.10.2015 14:47
Son Yorum: Mert44
  Zombie Army Trilogy Online Etkinlik msevket 2 2,077 20.07.2015 17:07
Son Yorum: gokoz
  Karahan Online Ölmedi!!! ArcherTürk 40 16,953 16.06.2015 13:13
Son Yorum: ArcherTürk
  Zombie Army Trilogy Online Etkinlik Mert44 5 2,486 22.05.2015 23:51
Son Yorum: cankado



Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

İletişim Zamunda Torrent Yukarı Git Arşiv RSS Beslemesi
Hakkımızda
    Sitemiz; hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "Yer Sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "Uyar ve Kaldır" prensibini benimsemiştir. Sitemizdeki diğer tüm ticari markalar ve telif hakları firma sahiplerine aittir. Her türlü şikayeti [email protected] mail adresimizden bize iletin 3 iş günü içerisinde yanıt alacaksınız.


    Devamını Oku
Sosyal Medya Hesaplarımız
    Copyright