Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Çin'de Online Oyun İtemi Çalanlar Tutuklandı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: ofbkNHY.jpg]

Biz devleti soyanlarla bile mücadele edemezken bir milyarı aşan insanın yaşadığı Çin’de oyun karakteri bile çalanlar ceza alıyor.

Büyük bir sektör olan online oyun dünyasında her geçen gün hırsızlık vakaları artıyor. Karakter alıp satma, karakter çalma gibi muhabbetlerin sıkça döndüğü bu dünyada emsal olabilecek bir tutuklanma kararı çıktı. İki tane Çinli online hırsız sanal item çaldıkları gerekçesi ile hapis cezasına çarptırıldılar.

Çin’in Siçuan eyaletinde yaşayan iki arkadaş Wang ve Cai, Dungeon Fighter Online oynarken oyundaki ekipmanları yani itemleri para ile satabileceklerini farketmişler. Geçtiğimiz yılın Mart ayında ise Bay Ma isimli bir oyuncunun oyun karakterine göz diken bu iki arkadaş Bay Ma ile iletişime geçip bilgilerini ele geçirdikten sonra Bay Ma’nın hesabındaki itemleri 6405 Dolara satmışlar. Bay Ma’nın şikayeti üzerine polisler bu ikiliyi yakalayıp, adalete teslim etmiş.

Mahkeme her ne kadar hapis istemi ile yargılasa da bence bu çok saçma, ufak bir tazminat ile salınmaları daha yüksek ihtimal. Fakat online oyunları bile bu kadar ciddiye alan bir adalet sistemi görünce insan şaşırıyor. Gerçi biz herhangi bir adalet sistemi görünce yine şaşırıyoruz da neyse.


ALINTIDIR.
Bilgi için teşekkürler Açık Ağızlı Gülümseme
Önemli Değil Açık Ağızlı Gülümseme
bu bizde olsa metin2 oynayanların yarısı giderdi Açık Ağızlı Gülümseme
Aslında bu oyunlara körü körüne düşkün olarak oynayan userlara da ceza kesmeleri gerekir, ileri derece gerilik yaratabiliyor.
Referans URL