Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Volvo'dan Sürücüsüz Araçlar İçin Büyük Adım!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 8LjQ2zI.jpg]

Sürücüsüz araç projelerine her gün bir yenisi daha ekleniyor. Google’ın başarılı olduğu testlerden sonra son olarak da Volvo “drive me” isimli projesi ile test sürüşlerine başladığını açıkladı.

Yürütülen proje kapsamında yarı-otonom araçlarla “şehir içinde” yapılan testlerde, araçlar bir çok özelliklerinde başarılı sonuçlar göstermiş. Bunlar arasında kendi şeritlerinde gitme, değişen koşullara göre hız değiştirme, trafiğe kendi başına girebilme gibi özellikler var. Hatta test sonuçlarına bakılırsa “oto-pilot” adı verilen sürücünün bütün kontrolü araca bıraktığı teknolojinin de temeli çok sağlam bir şekilde atılmış.

[Resim: CWoKGLP.jpg]

Akıllı araçların geliştirilmesinde öncülük yapan firmaların başında gelen Volvo, sürücüsüz araç teknolojisini geliştirmeye ve de genel kullanıma sunmaya kararlı. Volvo, bu yıl sonuna doğru çıkaracağı yeni XC-90 modelinde bu özelliklere yer verecek gibi görünüyor. Bu araç, sürücüsüz araç teknolojisine geçiş dönemi olacak ve de direksiyon asistanı, araç kontrolü, yol kenarı saptama özellikleri ile birlikte gelecek.

[Resim: hcDDNUh.jpg]

Geçiş evresinden çok kısa bir süre sonra ise tamamen sürücüsüz araçlara geçilmesi bekleniyor.

ALINTIDIR.
Bilgi için teşekkürler Açık Ağızlı Gülümseme
Önemli Değil Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL