Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: 20 Dolarlık Telefonlar Gelebilir!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
[Resim: ji9LIy7.jpg]

Mobil cihazlarda kullanılan işlemci ve yonga setlerinin tasarımını yapan ARM, önümüzdeki aylarda 20 Dolar seviyesinde yeni akıllı telefonların gelebileceğini açıkladı.

Hatırlayacağınız gibi Firefox, geçtiğimiz aylarda 25 Dolar'lık 'Firefox OS' işletim sistemli akıllı telefonunu duyurmuştu. Akıllı telefonların içerisinde bulunan önemli parçaların tasarımlarını, üretici firmalara satan ARM'dan çarpıcı bir açıklama geldi.

Firma, önümüzdeki aylarda Cortex A5 işlemcili, 2.5G şebeke bandını kullanan, düşük işlem kapasitesine ve belleğe sahip, Android tabanlı telefonların gelebileceğini belirtti. Ancak işin en ilgi çekici noktası bu cihazların 20 Dolar üzerinden satılabilecek olması.

Üretim teknolojilerinin her geçen gün gelişip maliyetlerin aşağıya inmesiyle özellikle gelir seviyesi düşük kişiler, akıllı telefonlara daha kolay sahip olabilecek.

ALINTIDIR.
Bilgi için teşekkürler Açık Ağızlı Gülümseme
Gelirse Harika Olur Ya
Türkiye ye gelirse 120$
azerbaycanda Açık Ağızlı Gülümseme
Önemli Değil @Fast Açık Ağızlı Gülümseme
20 Dolar Ne Kadar Oluyodu? Dolarda Baya Oldu Açık Ağızlı Gülümseme
(08.05.2014 19:18)Yoda Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]20 Dolar Ne Kadar Oluyodu? Dolarda Baya Oldu Açık Ağızlı Gülümseme
Şu an tam 41.404 liraya denk geliyor Süper
(08.05.2014 19:19)ZT Ghost Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(08.05.2014 19:18)Yoda Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]20 Dolar Ne Kadar Oluyodu? Dolarda Baya Oldu Açık Ağızlı Gülümseme
Şu an tam 41.404 liraya denk geliyor Süper

Kafası Karışmış
20 Dolarlık telefona 30 Dolar vergi alır bizim Gümrük, kafanızı yormayın böyle şeylere, boşa da sevinmeyin garibanlar. Devlet sömürmeden size hiç bir şeyi sahip olmanıza izin vermez. 18 Bin TL'ye ihraaç ediyor fransa Renault Symbol marka aracını kar marjıyla beraber. Türkiye de kaç para bu aynı araba 35 Bin TL, yarısından fazlası vergi. Boş hayal.
Sayfalar: 1 2
Referans URL