Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bing Satılıyor, XBOX Ayrılıyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: HITaf8W.jpg]

Microsoft’ta CEO koltuğuna Satya Nadella’nın oturmasından sonra yönetim anlayışının bir nebze de olsa değişeceği ve Nadella’nın daha aktif bir CEO imajı çizeceği bekleniyordu. Ancak adeta Microsoft geleneklerine karşı gelen Nadella, beklenenden de hızlı çıktı.

Bill Gates’in geri plana çekileceğini hiçbir zaman beklemiyorduk, zira Microsoft’un efsanevi kurucusu hala Satya Nadella’ya danışmanlık yaparak yardımcı oluyor ve karar sürecinde de bizzat aktif rol oynuyor.

Geçtiğimiz günlerde XBOX ve Bing konusunda da konuşan Gates, uzun süredir merak edilen bu iki konu ile ilgili son derece ciddi açıklamalarda bulundu.

Arama motoru dediğimizde aklımıza kimi zaman gelmeyen Bing için konuşan ve projenin zarar edip durduğunu söyleyen Gates, Bing’in satılmasının hem proje, hem de şirket için daha iyi olacağının altını çizdi.

XBOX konusunda ise konsolun oyun dünyasının çizgisini belirleyen işlerden biri olduğunu ve güçlü bir proje olduğunu söyleyen Gates, XBOX’ın yoluna kendi ayakları üzerinde gidebilecek bir yapıda olduğunu ve Microsoft ile ayrılarak faklı bir şirket olabileceğini dile getirdi.

XBOX konusu hala soru işareti; ancak kullanıcılar dışında şirketin de canını sıkmaya başladığı açıkça görülen Bing’in kime satılacağı ve ne zaman elden çıkarılacağını merak etmeye başladık bile.


ALINTIDIR.
Bilgi için teşekkürler Açık Ağızlı Gülümseme
Önemli Değil Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL