Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Galaxy S5 İçin Geliştirilen Bataryalar
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: OsneMWZ.jpg]

Akıllı telefonların en büyük sorunlarından olan batarya ömrü, Samsung'un yeni satışa çıkardığı Galaxy S5'te de kullanıcıların yakasını bırakmazken iki farklı batarya üreticisinden yüksek miliamperli alternatifler geldi.

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S5'te 2800 mAh kapasiteye sahip bir batarya yer almakta. Ancak her akıllı telefonda olduğu gibi bu batarya da bir günü çıkarmaya yetmiyor. Tam bu noktada kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verir nitelikte, yeni bataryalar duyuruldu.

Mugen Power adlı firma 2950 mAh kapasiteye sahip bataryasını 45 Dolar'dan satışa çıkardı. Bu batarya 150 mAh daha büyük olsa da kullanıcıların işini görecektir.

Ancak esas güzellik, ZeroLemon adlı firmadan geldi. 7500 mAh kapasiteye sahip yeni bataryasını, 50 Dolar üzerinden satacak olan firma, fiyatı ile de beğeni kazanıyor. Fiyatı ve kapasitesi (biz de biliyoruz bir saatte sağladığı elektrik enerjisinin miliamper cinsinden değeri falan demeyi ama bu yazıyı okuyan kimse elektrofizikle falan ilgilenmiyor basite indirgeyelim, daha uzun süre gidiyor işte bataryası) baz alındığında ZeroLemon'un bataryası kullanıcılar tarafından daha fazla tercih edilecek gibi duruyor.

ALINTIDIR.
Bilgi için teşekkürler Açık Ağızlı Gülümseme
Önemli Değil Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL