Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Google Maps Çevrimdışı da Çalışıyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 0dymZhE.jpg]

Google’ın uygulama konusunda en çok fark attığı nokta olan harita uygulaması Google Maps, yeni gelen güncelleme ile kendisini bir adım daha ileri götürdü. Artık Google’ın harita uygulaması çevrimdışı iken de kullanılabilecek.

Android ve iOS işletim sistemindeki versiyonların ikisi için de güncellenen Google Maps, çevrimdışı çalışabilmesinin yanı sıra, Voice Search özelliği ile yazmadan, sesli komut ile arama yapmanıza da imkan veriyor. Ayrıca mesafeleri tahmin etmek, ölçek çubuğu ve konum paylaşmak gibi özellikleri de bulunuyor.

Güncellenen Google Maps uygulamasının diğer özellikleri ise şu şekilde:

- Navigasyon servisinde artık mesafe ve varış zamanı gösteriliyor ve alternatif rotalar seçeneğine hızlı erişim sağlanabiliyor.
- Seyahat esnasında ya da herhangi bir sebepten bağlantınız yavaş kaldığında çevrimdışı haritaları internet bağlantısı olmaksızın düzenleme imkanı mevcut.
- Toplu taşıma aracı kullanacağınız aramalarınızda artık alternatif olarak toplam yürüme süresi ve bir sonraki otobüs ya da tren gösteriliyor.
- Oturum açtığınızda artık incelenecek yerler listenizi, aranmış olan yerlerden ya da en son kaydedilen yerlerden görebiliyorsunuz

Unutmadan Google’ın haritalar hizmetinin son güncellemesinin şu an için sadece Amerika Birleşik Devletleri’nde kullanıma sunulduğunu ve güncelleme yapabilmek için Google Play Store’daki ülke ayarlarınızı değiştirmeniz gerektiğini söyleyelim. (ya da sonsuza dek bekleyin ki Türkiye’ye güncelleme sunulsun)
Referans URL