Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Beyin Dalgalarınızla Durumunuzu Kontrol Edin
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 97R4vv7.jpg]

iFocusBand isimli, üzerinde sinirsel sensörler bulunduran beyin dalgalarınızı takip edebilen cihaz, özellikle sporcuların ne kadar odaklandıkları ve kendilerini yaptıkları işe ne kadar verdiklerini takip etmede çok işe yarayacak.

Spor dışında hemen her alanda beyin dalgalarınızın durumu, ne kadar odaklandığınız, göz kırpma sayınız, verimli nefes alıp almadığınız gibi verileri de tespit eden iFocusBand, şu an için yalnızca iOS ile çalışabilen bir sensör. Ancak vadettiği potansiyel mobil teknolojilerden çok daha geniş bir alana yayılabilir.

iFocusBand Nedir?

Şapkanızın, berenizin ya da kafa bandınızın altında kolayca taşıyabileceğiniz ve beyin sinyallerinizi, sinirlerinizi takip ederek topladığı verileri mobil cihazınızda depolayan ve sonrasında size sunarak “bak burada yanlış bir şeyler yaptın, odaklanmayı beceremedin.” ya da “aferin, bak burada hem bakışlar, hem duruş, hem konsantrasyon tam olması gerektiği gibi.” diyerek aktivitelerinizi kontrol etmenizi sağlıyor.

Bu da yoğun bir iş ortamında çalışanların, profesyonel sporcuların (buna bilardo, satranç vs gibi konsantrasyon gerektiren sporlar da dahil) daha verimli antrenman yapmalarına ve kendilerini daha çok geliştirmelerine imkan tanıyor.

Ayrıca Google’ın da robot teknolojileri üzerinde yoğun bir şekilde çalıştığını ve bu gibi sensörlerin robot teknolojilerinde de kullanılacağını hatırlatalım.

ALINTIDIR.
Açık Ağızlı Gülümseme bilgi için teşekkürler Açık Ağızlı Gülümseme
Önemli Değil Açık Ağızlı Gülümseme
Bilgi için saol Açık Ağızlı Gülümseme
Önemli Değil @Fast Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL