Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mars'a Selfie Göndermek 1 Dolar!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: mars-a-selfie-gondermek-1-dolar-705x290.jpg]

Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan Duke Üniversitesi öğrencileri, başlattıkları Mars’a uydu fırlatma projesine para toplamak için çok güzel bir yöntem buldular. (evet, yanlış okumadınız. ABD’de bir grup öğrenci Mars’a uydu falan fırlatabiliyor. Bizim hocalar da hala yaz okuluna nasıl öğrenci bırakırız da para kazanırız diye düşünsün.)

Öğrenciler, internette başlattıkları kampanya ile herkesin “selfie”sini 1 dolar karşılığında uzaya göndereceklerini duyurdular. Eğer daha fazla bağış yapan olursa da video gönderebilecek.

“Mars’a zaman kapsülü” projesi ismi verilen projede, dünyanın her yerinden bağışın alınabileceği belirtildi. Projenin hayata geçmesi için ise 30 milyon dolar, yani 30 milyon adet selfie’ye ihtiyaç var.

Olmasını can-ı gönülden dilediğimiz bu proje, eğer gerçekleşirse Duke öğrencileri Mars’a uzay aracı gönderen ilk özel teşebbüs olacak.

Duke Üniversitesi öğrencileri, “Bu proje dünyanın her yerini kapsıyor. Zaman kapsülü, gelecekte Mars’a gidecek olan insanlara bir mesaj verme şansını sunuyor. Kapsüle bırakılan mesajlar Mars’ta koloni kurmaya giden ilk insanlara çok özel anlar yaşatacak” diye projenin asıl amacını açıkladılar. Bizler de bu genç öğrencilere bu çalışmalarında başarılar dilerken, üniversitedeki hocalarımıza da örnek olmalarını diliyoruz.

ALINTIDIR.
Ben bir yere gitmiyorum!
Edit:
(05.05.2014 19:20)Selfie Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben bir yere gitmiyorum!

Hhaha Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL