Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Unutkan Sürücüler Google Now ile Rahat Bir Nefes Alacak
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 640x358xgoogle-park_640x358.jpg.pagespee...mES8fa.jpg]

Arama motoru denince akla ilk gelen isim olan Google, sağladığı servislerle hayatımızı kolaylaştımaya devam ediyor. Son olarak duyurulan ve Google Search uygulamasına entegre olarak sağlanan Google Now servisi ile kullanıcılar artık arabalarını nereye park ettiklerini kolaylıkla tespit edebilecekler.

Klasik bir pazar senaryosu olarak, aracımızı tenha bir noktaya park ederiz ve birkaç saat sonra döndüğümüzde her yer dolmuştur. Bu karmaşada aracı bulmak, özellikle unutkan ve acelesi olduğu için parkettiği yere dikkat etmeyen sürücüler için çoğu zaman mümkün olmuyor. İşte tam da bu noktada devere giren Google Now ile park ettiğiniz yeri kolayca ve hızlı bir şekilde bulabilirsiniz.

[Resim: 328x628xgoogle-now-parking.png.pagespeed...1y4GNo.jpg]

Hizmetin en önemli ayrıntısı ise kullanıcıya yapması gereken ekstra bir iş yüklememesi. Temel olarak hareketli bir araçtan ayrıldığınızı sensörler yardımıyla hesaplayan uygulama, tam o anda yerinizi kaydediyor. Bu veriyi daha sonra kullanmanız için saklıyor. Siz de aracınızı aradığınız o kalabalık otoparkta birkaç tıklamayla hemen yer tespiti yapabiliyorsunuz. Ayrıntılı hesaplama yeteneği sayesinde Google Now yerinizi yüksek hassasiyetle kaydediyor. Yani hata payı çok düşük.

Servisi kullanabilmek için Google Search uygulamasının son sürümüne sahip olmanız gerekiyor. Android kullanıcıları için kullanılabilir olan bu sistemin sürücülerin beğenisini kazanacağını düşünüyorum.

[Resim: phpoigtxy.png]

ALINTIDIR.
Referans URL