Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Beşiktaş'ta büyük kriz! Gergin anlar...
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Fikret Orman'ın Fenerbahçe lehine yaptığı açıklama sonrasında açık açık tepki veren Genel Sekreter Metin Albayrak, dünkü Divan Kurulu'nda sunum yapacaktı. 10.30'daki toplantı için 10.05'te arandı, "Gelmiyorum" dedi. Bunun üzerine Başkan Orman, "Öyleyse sunumu Ürkmezgil ve Sarı yapsın" diyerek krizin üzerini kapadı

[Resim: q7R7R8h.jpg]

Beşiktaş'ın dünkü Divan Kurulu'nda herkes büyük kriz yaşandı ama kimseye hissettirilmedi. Başkan Fikret Orman'ın konuşmaları gündeme damgasını vururken, asıl kriz yönetim içindeydi.
Ceylan İnter Contitental Oteli'nde yapılan toplantının saati 10.30 olarak belirlenmişti. Sunumu yapacak olan Genel Sekreter Metin Albayrak, 10.05'te yönetimdeki arkadaşları tarafından arandı. Ancak Albayrak, "Gelmiyorum" diyerek, Başkan Fikret Orman'a bayrak açtı. Beşiktaş'ta, genel sekreterin bu tavrının, hafta içinde, Fenerbahçe ile ilgili yapılan yönetim açıklamasından kaynaklandığı dile getirildi. Bilindiği gibi, bu açıklamadan birçok yönetici rahatsız olmuş, ancak sadece Metin Albayrak, "İçime sindiremiyorum" diyerek tepkisini göstermişti.
Genel sekreter Metin Albayrak'ın toplantıya gelmeyeceği Başkan Fikret Orman'a iletildi. Beşiktaş Başkanı, yönetimde etkili bir konumda bulunan arkadaşını aramadı, by-pass etmeyi tercih etti. Orman, idari konularda konuşma görevini sayman üye Ahmet Ürkmezgil'e verirken, mali konularda da CEO Gökhan Sarı'nın açıklama yapmasını istedi. Toplantıda her şey yolunda gidince, kimse de olayla ilgili bir şüphe yaşamadı.
Albayrak dışında toplantıda yer almayan diğer yöneticilerden Ahmet Kavalcı, Erdal Torunoğulları ve Umut Güner'in ise mazeretlerini bildirerek izin aldıkları ifade etildi.
''alıntı''
Referans URL