Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Beşiktaş Olimpiyat'ta ikiye bölündü!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: Un6f6PY.jpg]

Bazı Beşiktaşlı taraftarlar takımı eleştirirken, başka bir kısmı ise destek verdi. Siyah beyazlı tribünler, futbolculara “Diskoya gidenler çıplak oynasın” diye bağırdı. Protokol tribünü tarafındakiler ise bu duruma ıslıklarla karşı çıktı.

BEŞİKTAŞLI taraftarların ‘gececi’ Kartallara isyanı vardı dün... İki hafta önce oynanan 1-1’lik F.Bahçe derbisi sonrası Gökhan Töre’nin kurşunlandığı gece mekanda birçok siyah beyazlı futbolcunun olmasına sert tepki gösteren Beşiktaşlı futbolseverler tepkilerini, “Maçtan sonra diskoya” şeklinde gösterdi. Oğuzhan ve Veli’nin golleri dahi ortamı yumuşatamazken tribünler, “Aşkımız renklere” diye bağırdı. Ayrıca, “Diskoya gidenler çıplak oynasın” da denildi.


İBOLAR VE Q7 UNUTULMADI
SİYAH beyazlı taraftarlar, Beşiktaş’a görev isteyen İbrahim Üzülmez için “Deli İbo” ve sezon başından bu yana kadro dışı kalan İbrahim Toraman lehine tezahüratlarda bulundu. Kulübün bayrak isimleri İlhan Mansız ile Pascal Nouma ve Metin-Ali-Feyyaz efsanesi de unutulmadı. Quaresma için de tezahürat yapıldı. Doğu tribünündekiler yönetim ve futbolculara tepki gösterirken, protokol tribünü tarafındakiler ıslık çaldı.

Bilic ve Tolga’ya destek tezahüratı
TARAFTARLAR, gollerin ardından dahi tezahüratlarını sürdürürken iki isim için lehte tezahüratta bulundu: Slaven Bilic ve Tolga Zengin. Daha çok eski yıldızlarının ismini haykırarak, sahadaki oyuncuları ve yönetimi protesto eden Beşiktaş tribünleri savaşçı kimlikleriyle sevgilileri olan Slaven Bilic ile Tolga için sevgi gösterisinde bulundu.
''alıntı''
Referans URL