Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Orduspor'un kulağı Balıkesir'de
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Orduspor ünlü Teknik Direktörü Özkara, "Şanlıurfaspor karşısında istediğimiz neticesi alıp Balıkesir'den gelecek neticesi bekleyeceğiz" diye belirtti.
[Resim: yvgojXF.jpg?1]
PTT 1. Lig'de yarın deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak Orduspor'da teknik direktör Hüsnü Özkara, "Şanlıurfaspor karşısında istediğimiz neticesi alıp Balıkesir'den gelecek neticesi bekleyeceğiz" diye belirtti.

Özkara, AA muhabirine yapmış olduğu açıklamada, bugün ter idmanı yaptıktan akabinde Şalıurfaspor maçının hazırlıklarını tamamlayacaklarını ifade etti. Çok fazla mühim bir maça çıkacaklarını açıklayan Özkara, "Türkiye iki maça kilitlenmiş durumda. Yarın Süper Lig'e çıkacak ikinci takım belirgin olacak, ya Orduspor veya Balıkesirspor. Bu sebepten ötürü oynayacağımız karşılaşmanın önemini gayet iyi biliyoruz" diye açıkladı.

Maç öncesi oyuncularının üzerinde stres ve baskı bulunmadığı açıklayan Özkara, şu şekilde devam etti: "Deplasmanda kader maçına çıkıyoruz. Öncelikle Süper Lig şansımızı son maça kadar taşıdığımızdan çok fazla mutluyuz. Artık ilk ikiden direkt çıkmak için son 90 dakikamız kaldı. O nedenle Şanlıurfa'ya 3 puan parolasıyla gidiyoruz. Kesinlikle aksini düşünmüyoruz. Takımın başına geçtiğim ilk günlerde futbolcuların üzerinde negatif hava hakimdi. Artık o da yok. İnşallah Şanlıurfaspor karşısında istediğimiz neticesi alıp Balıkesir'den gelecek neticesi bekleyeceğiz. Futbolda şans faktörü de her daim vardır ve buna da inanırız. Bu şansı da yanımıza alıp gülen taraf olmaya çalışacağız."

Rakipleri Balıkesirspor ile oynayacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un ligde nasıl bir performans ortaya koyduğunun herkesçe iyi bilindiğine dikkati çeken Özkara, "Aynı performansı onlardan bekliyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un her takımın yapmış olduğu gibi futbolun kurallarını yerine getirmesini bekliyoruz. Yarın buna hep beraber bakacağız" ifadelerini kullandı.
''alıntı''
Referans URL