Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Snapchat’e iki bomba özellik geldi, Whatsapp soğuk duş aldı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Facebook’un satın aldığı Whatsapp’a rakip olan Snapchat’e iki bomba özellik birden gelince Whatsapp’in işi zorlaştı.Popüler uygulama Whatsapp’ın pabucu dama atılıyor
[Resim: NVELgk.jpg]
Kullanıcıların kendi kendini yok eden içerikleri gönderebilmesine olanak veren Snapchat‘te uzun zamandır beklenen iki özellik nihayet eklendi. Kullanıcılar artık anlık olarak uygulama altında mesajlaşabilecek. Bir diğer özellikte de kullanıcıların görüntülü olarak görüşebilmesine olanak verilmesi…

Bu haliyle doğrudan Whatsapp ve Viber Messageme gibi alanındaki dev isimlerle rekabeti kızıştıran Snapchat bakalım kullanıcı sayısını katlayabilecek mi?

İnsanlar çağımızda ne kadar özgürlükten yana olsada kendini kısıtlayan konular ilgilerini çekiyor.Sanpchat uygulaması da bir sınırlama içeriyor.Özel ajan gibi hissedeceğiniz bir uygulama.Bunun sayesinde mesajlar kendini imha ediyor ve hiç bir delil kalmıyor.

Anlık mesajlaşma uygulamalardan birisi olan Snapchat uygulaması WhatsApp ve Tictoc mesajlaşma uygulamarından çok farklı.Bu uygulamada bir fotoğraf çekiyorsunuz ve altına bir satırlık bir yazı yazıyorsunuz gönderiyorsunuz.snapchat-imageBu mesaj açıldığında 10 saniye botunca görüntüleniyor ve daha sonra kendini imha ediyor bir daha açılmıyor.Bu mesajları kaydetmekte mümkün değil fakat ekran görüntüsü alırsanız o resmi kaydetmeniz mümkün hale geliyor.Ekran görüntüsü aldığınızda ise karşı tarafa ekran görüntüsü aldığınız bildiriyor.Bu yüzden biraz dikkatli olmalısınız.
''alıntı''
Bu ne ya ben bunu kullansam kendimi CIA'dan biri gibi hissederim bu ne böyle . Açık Ağızlı Gülümseme Hangi amaçla böyle bir program yaptılar anlayamadım.
yapmışlar işte gerisini karıştırma Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme
Birde yani çok fazla izin istiyordur bu cihazı çok denetler en iyisi facebook kullan geç.
(02.05.2014 19:37)emin2014 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu ne ya ben bunu kullansam kendimi CIA'dan biri gibi hissederim bu ne böyle . Açık Ağızlı Gülümseme Hangi amaçla böyle bir program yaptılar anlayamadım.

Aldatma olayları için sanırım Açık Ağızlı Gülümseme
Aynen @mahmit katılıyorum Açık Ağızlı Gülümseme
aynen @mahmit
Referans URL