Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: ultrAslan'dan yönetime ültimatom
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
GALATASARAY 'ın en etkili taraftar grubu ultrAslan, GALATASARAY Odeabank ile FENERBAHÇE -F.Bahçe arasında bu akşam Ülker Sports Arena'da oynanacak karşılaşma öncesi sarı-kırmızı yönetim, FENERBAHÇE -F.Bahçe ve TBF'yi hedef alan bir hayli sert bir açıklama yayımladı.

[Resim: mlLXrZ.jpg]

ultrAslan'ın en son yeni açıklaması şu şekilde:
"Avrupa Şampiyonu Galatasaray cimbom Kadın basketbol takımı bu akşam "Türkiye Şampiyonluğu" için çok fazla mühim bir maça çıkacaktır.
Serinin 3. maçı öncesi yönetimimize takımımıza sahip çıkması yönünde yaptığımız çağrının malesef karşılık bulmadığını gördük !

Galatasaray'dan federasyona: Uyarıyoruz!

Rakibin saha dışında her türlü çirkin yola başvurduğu senelerdir ortadayken bu vurdumduymazlık malesef BAŞŞİKECİnin işine gelmektedir !
Önceki sene Kulüp Televizyonumuzda saatlerce devam eden yayınlarla ortaya dökülen planları bilmezcesine takımımızı sahipsiz bırakmak Avrupa Şampiyonluğu sonunda kupayla poz verme yarışına giren yöneticilerin, elini taşın altına sokmaktan imtina ettiğini göstermektedir !
GALATASARAY Menajerine gercekleşen saldırıyla alakalı tepki gösterilen bir spikerden akabinde "Şubeyi Kapatma" tehdidinde bulunma cüretini gösterenler, Onlara karşın Avrupa'nın EN BÜYÜĞÜ olan kızlarımızı koruma hususunda neden aynı cesareti göstermemektedir.
Maç boyu yardakçılarıyla sürekli olarak hakemleri baskı altına alan BAŞŞİKECİye karşı Galatasaray cimbom Yönetimi TAM KADRO o salonda olmalıdır !
Deplasmanda oynayacağımız karşılaşmada kızlarımız BU KANUN TANIMAYAN GÜRUH KARŞISINDA yanlız bırakılırsa, bu ihmal sahibi yöneticiler bundan akabinde kendi sahamızda oynayacağımız hiç bir karşılaşmada tribünlere gelme zahmetinde bulunmamalılar !
Serinin 3. maçında dakikalarca takımımıza ve oyuncuların şahsına küfredilmiş ve "FBTV" bile tribünlerin sesini kısmak mecburiyetinde kalmıştır !

FENERBAHÇE -F.Bahçe 'den GALATASARAY 'ın iddialarına cevap

Küfre karşı olduğunu iddia eden ancak geçtiğimiz günlerde İFŞA OLAN BAŞŞİKECİnin saldırgan tavrı da bu küfürlerin kaynağını göstermektedir !
Sahaya tek madde gelince Abdi İpekçi'de anons yaptıran tetikçi hakem müsveddeleri, söz konusu ŞİKECİLER olunca utanmasalar küfürlere eşlik edecek kadar bu rezalete müsamaha göstermişler ve dakikalarca en ufak bir müdahelede bulunmamışlardır !
BAŞŞİKECİNİN emir eri Turgay Demirel'in tetikçilerinin Galatasaray cimbom'a kast eden yönetimleri de yeniden sahnelenmeye başlamıştır ! Bu maça "ATANAN" EMİN MOĞULKOÇ ismi, özellikle geçtiğimiz sene son dakikalarda "YARATTIĞI" düdüklerle şampiyonluğumuzu çalan ve koyu Fenerbahçeli bir tetikçi olarak hafızalara kazınmıştır.
3 Temmuz sürecinde "ŞİKECİLERİN" maçlarına hususi olarak talep edildiği su yüzüne "EMİN MOĞULKOÇ", şaibeli değil "PLANLI" bir atamadır !
Tetikçi MOĞULKOÇ ve onu bu maça ATAYANLAR, ŞAMPİYONLUĞUMUZA kast edilmesi durumunda OLACAKLARI hesap bile edemez !
Kızlarımızı yalnız bırakanların tavrı ne fark eder bilemiyoruz fakat ultrAslan'ın MASABAŞINDA KAYBETMEYE SABRI VE TAHAMMÜLÜ YOK!
Kızlarımızın alın terini ve bileğimizin hakkıyla, eze eze kazanacağımız Şampiyonluğu bu sefer KİMSEYE YEDİRMEYECEĞİZ! Bu Böyle Bilinsin...
Yaşasın Galatasaray cimbom
Yaşasın BAĞIMSIZ ultrAslan"

FENERBAHÇE -F.Bahçe 81-61 GALATASARAY Odeabank
''alıntı''
Referans URL