Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Galatasaray odebank fenerbahçe maçı için uyarı!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
iSTANBUL HABER CiTY NET: Galatasaray Kulübünden yapilan açiklamada, Fenerbahçe ile Galatasaray Odeobank arasinda bu akşam oynanacak maçla ilgili, `Gerek sportmenlik dişi salon olaylari, gerekse hakem kararlari konusunda, TBF`yi ve sorumlulari şimdiden uyariyoruz` denildi.
[Resim: rL90R1.jpg]

Sari-kirmizili kulüpten `Türkiye Basketbol Federasyonu ve Sorumlulara Açik Uyari` başliğiyla yapilan açiklamada, `Galatasaray Odeabank ve Fenerbahçe Kadin Basketbol takimlari, bu akşam Türkiye şampiyonluğu yolunda çok önemli bir karşilaşmaya çikiyorlar. iki takim arasinda Çarşamba akşami oynanan üçüncü maçta yaşanan müessif olaylari göz önüne alarak, hem Türkiye Basketbol Federasyonu, hem de bütün ilgili ve sorumlulari, bu akşamki maç öncesinde uyarmayi görev biliyoruz. Fenerbahçe`nin ev sahipliğinde yapilan üçüncü karşilaşmada, salondaki taraftarlarin maç boyunca doğrudan sporcularimiza ve kulübümüze yönelik kötü ve küfürlü tezahüratlarini önlemek için hiçbir girişimde bulunulmamasi ve maçin sportmenlik dişi bir ortamda sonlanmasina izin verilmesi, bu uyariyi yapmamizi zorunlu kilmiştir.

YAKIN TAKiPÇiSiYiZ

Benzer salon olaylarinda, gerekli disiplin yönetmeliği gereği, hemen ceza uygulamasina giden Federasyon kurullarinin, bu maçla ilgili hiçbir yaptirimda bulunmamalari ve sessiz kalmalari, federasyonun tarafsizlik ilkesine bir kere daha gölge düşürmüştür. Çarşamba akşamki maçta, hakem tayini ve aleyhimize yapilan hakem hatalarini da dikkate alarak, bu akşam yine Fenerbahçe`nin ev sahipliğinde yapilacak karşilaşmada, gerek sportmenlik dişi salon olaylari, gerekse hakem kararlari konusunda, TBF`yi ve sorumlulari şimdiden uyariyoruz. Yönetimimiz, bütün ilgili kurum ve kişileriyle birlikte, gelişmelerin yakin takipçisidir` ifadeleri yer aldı.
''alıntı''
Referans URL