Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bing’ten Çocuklara Özel Arama Motoru
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: bing-ten-cocuklara-ozel-arama-motoru-705x290.jpg]

eknolojinin gelişmesi ile güvenlik ve sağlık konusunda da tabi ki pek çok atılım ve yenilik görüyoruz sık sık. Bunlardan birisi de geçtiğimiz günlerde haberini yaptığımız çocuklar için üretilmiş GPS’li kol saatiydi. Şimdi de çok kullanılmayan arama motoru Bing, çocuklara yönelik bir tarayıcı geliştirdi.

Bing in the Classrom olarak adlandırılan bu tarayıcı programı, şu an için Amerika Birleşik Devletleri’nde ilk ve orta seviyedeki tüm okullarda kullanılabiliyor.

Bu arama motorunun en büyük özelliği elbette çocuklara yönelik olduğu için hiçbir yetişkin içeriğe erişim yapamıyor olması. Ayrıca yine kullanıcıları çocuk olduğu için; bu tarayıcıda reklam ya da hedeflenmiş reklam gösterilmiyor.

Bing’in halihazırda en az kullanılan arama motorlarından olduğu düşünüldüğünde bu uygulama, küçük çocukların eğitim sürecine katkıda bulunan bir sosyal sorumluluk projesi olmasının yanı sıra yaratacağı Bing alışkanlığı ile kullanımını da artırabilir.

Şu anda 4 buçuk milyon öğrenci için kullanılabilir durumda olan Bing in the Classrom; ücretsiz, güvenli, reklamsız; ancak hala Bing. Açık Ağızlı Gülümseme
Google candır Açık Ağızlı Gülümseme
Google can da Yandex patlıcanmı? Yandex de iyidir iyi Gülümseme
yandex browser virüs lü kaç bilgisayarda tanık oldum

bing kraldır ben kullanıyorum Süper
Browser'ını bende önermiyorum. Ben kullandım film sitelerinde gıcık gıcık sol üst köşede video açılıyodu aşağı yukarı gitsemde gitmiyodu orda kalıyodu. Artık virüstenmi neyden bilmem. Arama motorundan bahsettim.
Referans URL