Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Beşiktaş'ın gözdesi içini döktü!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Adı Beşiktaş ve Liverpool ile anılan Newcastle United'ın orta saha oyuncusu Hatem Ben Arfa, kulübündeki geleceği hakkında açıklama yaptı..

AJANSSPOR-Newcastle United Teknik Direktörü Alan Pardew ile yıldızı bir türlü barışmayan Fransız orta saha Hatem Ben Arfa için Beşiktaş'ın devrede olduğu belirtilirken, Liverpool'un da sürpriz bir hamle ile 27 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek istediği kaydedildi.

Takımdaki geleceği belirsizliğini koruyan Ben Arfa ise İngiliz basınına konuştu ve yaşadıkları hakkında yorumda bulundu.

Manchester United karşısında alınan yenilginin ardından teknik direktör Pardew ile tartıştıklartını doğrulayan Ben Arfa, o diyaloğun ardından sadece 20 dakika forma şansı bulabildi.

Ben Arfa, "Neden oynamadığımı bilmiyorum. Bunu menajere sormanız gerekiyor. Manchester United yenilgisinin ardından birbirimize sert sözler sarf ettik ancak bu kadardı. Oynamamı istemiyor, buna saygı duyuyorum. Eğer isterse, oynarım. Kulüp için buradayım, idman yapmayı seviyorum. Sadece oynamak istiyorum ve hazır durumdayım. Eğer menajer, gelecek sezon için bana inanmadığını söylerse bile kalırım fakat başkan beni satmak isterse gitmem gerekir. Menajer bana inanmasa bile burada kalmak istiyorum çünkü ona oynayabileceğimi göstereceğim" diye konuştu.

''ALINTI''
Teşekkürler Açık Ağızlı Gülümseme
önemli değil Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL