Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Almeida gol atamıyor çünkü...
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
AA muhabirine söylemlerde mevcut bulunan Atalay, kulüp olarak son derece hassas bir dönemden geçtiklerini ve çıkan her spekülatif haberin oyuncuları negatif istikametinde etkilediğini kaydederek, sağduyulu olunması gerekmekde olduğunu vurguladı.

Takımın golcü futbolcusu Hugo Almeida'nın bile, belirli bir tecrübeye sahip olmasına karşın, olası forvet transferi konusu gerekçesiyle son derece moralsiz olduğunu dile getiren Deniz Atalay, şunları belirtti:

"Her şeyden önce Beşiktaş, FENERBAHÇE -F.Bahçe gibi ligi erken bitirmedi, hala bir hedefi var ve yarışa devam ediyor. Gazeteleri incelemek için elime alıp şu şekilde bir baktığımda onlarca asılsız transfer haberi görüyorum. Bu stil haberler takımı ve oyuncuları son derece uygunsuz istikametinde etkiliyor. Olympique Lyon forması giyen Gomis'in kulübümüze transfer olacağı haberlerinden akabinde Almeida'nın performansı ortada. Kaç haftadır bırakın gol atmayı, sahada yok. Bu yüzden yönetim olarak en ketum olmamız lazım gelen dönem içerisindeyiz. Oyuncularımızın aklı transfere takılı kalmamalı. Kazanmak mecburiyetinde olduğumuz son 3 maçımızı bu şekilde alamayız. Takım içerisinde herkesin eksiksiz bir konsantrasyona gereksinimi var."

KİRALIK FUTBOLCULARIN KULÜPTEKİ GELECEKLERİ

Kiralık oyuncuların fazlalığı gerekçesiyle, transfer dedikodularının diğer takımlara nazaran Beşiktaş'a daha çok etki yaptığını savunan Atalay, sözlerine şöyle devam etti:

"Beşiktaş takımında kiralık forma giyen birden fazla oyuncu var. Bu futbolcuların kulüpteki gelecekleri performanslarına bağlı. Kendileri yerine başka futbolcuların adı geçince, otomatikman savunma mekanizması oluşturuyor, hemen alternatif aramaya, sakatlanmamak için kendilerini sakınmaya başlıyorlar. Bu da gayet doğal çünkü onlar her şeyden önce insan. Bize gelip de 'Benim yerime başkasını alacağınız doğru mu?' diyemiyorlar haliyle. Bu yüzden içlerine kapanıyorlar. İdare olarak sporcularımızı korumak öncelikli görevlerimiz arasında. Kafalarını bulandırmamak için hiçbir dedikoduya mahal veremeyiz."

"GÖKHAN TÖRE'YE GEREKEN YAPTIRIM UYGULANDI"

FENERBAHÇE -F.Bahçe derbisi ertesi yaşadığı olay gerekçesiyle Gökhan Töre'ye lazım gelen müeyyidenin verildiğini de ifade eden Atalay, şöyle ifade etti:

"Bu olayın savunulacak tarafı yok. Sayın başkan Fikret Orman esasen gerekeni belirtti ve lazım gelen yaptırımlar uygulandı. Sadece Gökhan değil, profesyonel hiçbir futbolcu bunu yapmamalı. Necip, Olcay, Franco da genç, onlar nasıl itina gösteriyorsa herkesin dikkatli olması gerek. Gökhan bizim için son derece mühim bir isim. O da bu hadiseden binaen çok fazla üzüldü, bundan böyle daha da dikkatli olacaktır."

MOTTA'NIN DURUMU

Kiralık oyuncu olmanın ekstra itina niyetinde olduğunu ifade eden Beşiktaş yöneticisi, performansıyla beğeni toplayan Brezilyalı savunma oyuncusu Ramon Motta'nın akıbetinin, teknik direktör Bilic'in elinde olduğunu belirtti.

Atalay, "Ramon gerçekten çok fazla özverili oynuyor. Kendisiyle ilgili son karar teknik heyette fakat Bilic ve teknik heyetimiz kendisini çok fazla seviyor ve tahmin ediyorum kalmasından yana rapor vereceklerdir" diye açıkladı.

Deniz Atalay son olarak, Sivasspor maçında aldıkları değişik yenilginin takımdaki eksikler gerekçesiyle meydana geldiğini kabul ederek, "3-4 oyuncunun ne kadar mühim olduğunu gördük. Orta alanda Veli ve Jones'un aynı anda olmayışı, yapıyı kırılgan hale getirdi. Hutchinson-Jones-Veli üçlüsünden oluşan bir orta saha oluşturabilseydik, daha değişik bir sonuç alabilirdik" diyerek sözlerini noktaladı.
''ALINTI''
Haber için saol Açık Ağızlı Gülümseme
önemli değil spor haberleri paylaşınca sıkılmıyorum daha 10-15 haber var paylaşacağım
Bilgi verdiğin için teşekkürler engincan...
ÖNEMLİ DEĞİL
Referans URL