Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Milli Takımı seçti, Akhisar'ı bıraktı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
PTT 1. Lig'in dibindeki Akhisar'ı aldı, şampiyon yaptı. İlk sezonunda Süper Lig'e tutunmayı başardı, ikinci yılında ise Avrupa'yı zorladı. Hamza Hamzaoğlu, dün flaş bir kararla Ege ekibini sezon sonunda bırakacağını açıkladı, milli takımı seçti.
[Resim: A2JOQB.jpg]

Geçtiğimiz Ağustos ayında A milli Takım’da Fatih Terim’in yardımcılığına getirilen Hamza Hamzaoğlu bir süre önce, “Akhisar’daki misyonum bitmedi” diyerek kulüpteki görevini sürdüreceğini açıklamıştı. Ancak başarılı çalıştırıcı, son anda karar değiştirip, tercihini Ay-Yıldızlı ekipten yana kullandı. Dün bir basın toplantısı düzenleyen Hamza Hamzaoğlu, sezon sonunda Akhisar’dan ayrılıp yalnızca milli takıma hizmet edeceğini söyledi. “Tuttuğum değil, tutulduğum takım olanAkhisar Belediyespor’dan ayrılma kararımı üzülerek açıklıyorum” diyen Hamzaoğlu, veda konuşmasını yaparken duygu dolu anlar yaşadı. Genç çalıştırıcı, Yeşil-Siyahlı takımdan ayrılırken arkasında ise kuşkusuz büyük bir başarı tablosu bıraktı.

En istikrarlı hoca

Akhisar’ın başında Süper Lig’de 65 maça çıkan Hamzaoğlu, son 2 sezonluk performanslara bakıldığında ligin en istikrarlı teknik adamı. Mütevazı bir bütçeyle PTT 1. Lig’de zor durumda aldığı Akhisar’ı tarih yazarak Süper Lig’e taşıyan Hamzaoğlu ve ekibinin veda etmesine kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak sezonun Gekas’ın 15 maçta 12 gollük performansıyla ateş hattının dışına çıkan Yeşil-Siyahlılar, kalıcı olmayı başarmıştı.

Yıldıza ihtiyacı yok!

Mütevazı kadrosundan ikinci Süper Lig yılında da ödün vermeyen Manisa temsilcisi, Gekas’ın da ayrılmasıyla bu kez yine düşme potasının adayları arasında gösterildi. Ama Akhisar, Hamzaoğlu’nun elinde kupada yarı finalin, ligde ise Avrupa potasının kapısından döndü. Hamzaoğlu, ligdeki son 3 maçın tamamlanmasının ardından milli takımda göreve başlayacak.

''ALINTI''
Referans URL