Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: G.saray ve FENERBAHÇE transferde kapışıyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
stikbal sezon yapacakları transferlerle 4. yıldız yarışında öne geçmek isteyen G.saray ve Fenerbahçe İngiliz medyasına göre yıldız savunma oyuncusu için devrede.


İngilizlerden ciddi iddia

İngiliz medyasına göre Newcastle United forması giyen Steven Taylor 'un kulübünden ayrılacağı, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de transfer önerisi hazırlığında olduğu açıklandı.

İngiliz basınından talkSPORT'un yaptığı habere göre 28 yaşındaki defans oyuncunun, yaz transfer döneminde kadrosunu takımı yenileyecek olan Meydan Pardew tarafından gözden çıkarıldığına değinildi. Bu sezon yalnızca 8 maça çıkan Taylor'un da olağan kadroya yapılması beklenen takviyeler ertesi kulüpten ayrılma kararı aldığı belirtildi. Sözleşmesinin bitmesine 2 sene kalan Taylor'un özellikle G.saray ve Fenerbahçe'den gelen önerileri dinlemek için menajerine yetki verdiği ve gelecek sezon Türkiye'de oynayabileceği açıklandı.

Valencia da istiyor

La Liga'da bu sezon beklentilerin altında kalan Valencia'nın da savunma oyuncusu arayışları çerçevesinde transfer listesine eklediği İngiltere U21 Milli Takımı'nın 1.86 metre boyundaki eski savunma oyuncusu ile mutabakat yoluna gitmek için nabız yokladığı aktarıldı.
''ALINTI''
Referans URL