Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: GALATASARAY 'da Drogba bilmecesi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Tedavi için Katar’da mevcut bulunan Fildişi Sahilli yıldızın, Ziraat Türkiye Kupası finalinde forma giyip giymeyeceği belirsizliğini koruyor.

Chelsea maçında kasığından sakatlanan ve FENERBAHÇE -F.Bahçe derbisine çok büyük uğraşlar neticesi yetişip oynayan Drogba, derbinin peşinden bu sefer pubis bölgesinden yaşadığı şikayet sebebiyle haftalardır formasından uzak.

Tedavisine İstanbul'da başlanan Drogba, yaklaşık olarak 2 hafta önce Katar’a gitti. Drogba’nın bu ülkeyi tercih etmesinin nedeni ise Fildişi Sahili Milli Takımı'nın Katar’daki sıhhat merkezi iie özel anlaşmalı olmasıydı. Yıldız futbolcu Katar’da kendisini bundan evvel aynı bölgeden 2 defa ameliyat eden Alman doktor ve 12 sene birlikte çalıştığı doktoru Ali Haşimi ile Katar’da bir araya geldi. Birkaç gün akabinde GALATASARAY doktoru Yener İnce’yi de yanına çağıran Drogba için 3 doktor Katar’da çok kritik bir toplantı yaptı. Toplantıda Drogba için yeni bir tedavi programı saptadı. Başarılı golcünün dünya kupasında oynaması için oluşturulan programa göre, Drogba kendini hazır hissettiği an ligde ve kupada forma giyecekti.

Ardından başkan Ünal Aysal’ın telefonu ile İstanbul’a davet edilen Drogba, 2 gün İstanbul’da kaldı. GALATASARAY Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan ile baş başa konuşan Drogba, sakatlığı hakkında veri (bilgi) verdi. Fildişi Sahilli yıldız, İstanbul’da sarı-kırmızılı kulübün sıhhat heyeti tarafından bir defa daha kontrolden geçti. Drogba, temaslarının peşinden Katar’a döndü.

GALATASARAY Kulübü, Katar’daki sıhhat merkezine bir yazı göndererek, Drogba’nın en kısa zamanda iyileşeceğine olan inancını ifade etti. Bu yazının peşinden temposunu arttıran Fildişi Sahilli yıldız, geçtiğimiz günlerde topla faliyetlere başlasa da ağrıları yüzünden antrenmanı yarıda bıraktı. Sarı-kırmızılılar bunun üzerine kulübün İtalyan fizyoterapistini Katar’a gönderme kararı aldı. Burada Drogba ile bire bir ilgilenecek olan fizyoterapistin vereceği rapora göre Fildişi Sahilli yıldızın, 7 Mayıs’taki finalde oynayıp oynamayacağı netlik kazanacak.

Yıldız oyuncu, bugünlerde Katar’da sıkı bir tedavi programı eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor. Kupa finali öncesi İstanbul’a gelecek olan Drogba’ya sarı-kırmızılı kulübün sıhhat heyeti tarafından tarafından bazı testler uygulanacak. Testlerden pozitif netice alınırsa Drogba Eskişehirspor ile oynanacak final maçı kadrosuna alınacak. Aksi halde tedavisi bir zaman daha devam edecek.
''ALINTI''
Referans URL