Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Beşiktaş yönetiminin sözleşmesi sona erecek olan Hugo Almeida ile yollarını ayırma ka
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Beşiktaş yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan takımın golcü ismi Hugo Almeida ile yeni sözleşme imzalamama kararı aldı.

NTVSpor'da yer alan habere göre yönetim kurulu teknik heyetin raporu doğrultusunda son dönemlerde performansında düşüş yaşayan ve son 10 haftadır gol atamayan Portekizli yıldız ile yollarını ayırma kararı aldı. Bu kararda Almeida'nın siyah-beyazlı kulübün teklif ettiği yıllık ücreti kabul etmemesinin ve kendi sunduğu rakamda ısrar etmesinin de payı olduğu belirtildi.

Haberde siyah-beyazlı kulübün, Almeida'yı Werder Bremen'den transfer ettiği dönemde oyuncunun 2 milyon avro olan bonservisini Quality Footbll Ireland fon şirketi aracılığı ile karşıladığı hatırlatılırken, siyah-beyazlıların sezon sonunda bu şirkete faizi ile birlikte yaklaşık 2.4 milyon avro ödeyeceği, bu rakamın Portekizli futbolcunun Beşiktaş'ta kalması halinde de fon şirketine ödeneceği kaydedildi.

2010-2011 sezonunun devre arasında Werder Bremen'den transfer edilen 29 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş forması altında bugüne kadar çıktığı 108 resmi maçta 46 gole imza attı.
''ALINTI''
Referans URL