Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Apple'da İşler Yolunda Gitmiyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 705x290.jpg]

Teknolojiye yön veren, önemli teknoloji firmaları arasında yer alan Apple'ın yayınlanan üçüncü çeyrek mali raporuna bakılacak olursa, işler pek yolunda gitmiyor.

iPhone, iPad gibi cihazlar ile her tanıtımında oldukça fazla övgü alan Apple, son dönemde aldığı radikal değişiklikler ile gündeme gelmişti. Ancak bu sefer firmanın mali raporu haber konusu oldu.

Mali raporlar konusunda uzman isimlerden biri olan Robert Paul'un açıklamalarına göre üçüncü çeyrekte önemli bir yükseliş yakalayan Apple, sonraki dönemlerde 2010 yılındaki mali duruma geri dönmüş.

Firmanın bu durumda olmasının sebebi olarak ise, firmanın gelir kaynağının iPad ve iPhone olması gösteriliyor. Firmanın çizgisine uymayacak şekilde çıkarılan iPhone 5c ve kullanıcıların eleştiri yağmuruna tuttuğu IOS 7, anlaşılan firmanın ekonomisine de yansımış gözüküyor.

Analizcilere göre Apple'ın durumu toparlaması için akıllı saat pazarına bir an önce cevap verip, ortaya iyi bir ürün çıkarması gerekiyor. Umarız Apple, WorldWide Developers Conference 2014'te hem kullanıcıları memnun edecek ürünler tanıtır, hem de mali durumunu toparlar.

[Resim: apple-gross-margin.jpg]

''Alıntı''
Referans URL