Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Acer’ın ilk Akıllı Saatini Tanıttı: Liquid Leap
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: acer-in-ilk-akilli-saatini-tanitti-liqui...05x290.jpg]

Taşınabilir bilgisayar pazarında eskisi kadar etkin rol oynamasa da, varlığını sürdüren Acer bugün New York'ta düzenlediği etkinlikte yeni akıllı saatini ve telefonunu tanıttı.

Taşınabilir bilgisayarlardan çok tablet, akıllı telefon, akıllı saatlere yönelen firma, bugün düzenlediği etkinlikte Liquid Leap isimli akıllı saatini ve Liquid J isimli telefonunu kullanıcıların beğenisine sundu. Daha çok spor yapan kişilerin kullanacağı Liquid Leap, yakılan kaloriyi gösterme, adım sayma gibi özelliklerin yanı sıra gelen bildirimleri gösterebiliyor.

Etkinlikte tanıtılan diğer ürün olan Liquid J isimli 5 inç ekrana sahip, Android tabanlı akıllı telefon hakkında her ne kadar fazla teknik bilgi verilmemiş olsa da, Acer'ın bu cihazla daha çok kurumsal kesime hitap edeceği tahmin ediliyor.

Birbiriyle son derece uyumlu çalışan saat ve telefon, Acer'ın yeni stratejisini son derece net bir biçimde ortaya koymakta. Firmanın ilerleyen dönemlerde ne gibi yenilikler sunacağı merak konusu. Tabi ürünlerin fiyatı hakkında her hangi bir açıklama yapılmadığını belirtmekte fayda var.
[Resim: liquid-leap2%20%281%29.jpg]
[Resim: tech_elop37__01__630x420%281%29.jpg]
Referans URL