Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Nexus, Rafa Kalkıyor!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: nexus-rafa-kalkiyor-705x290.jpg]

Google'ın öz evladı olarak nitelendirilen Nexus serisi telefonlar, firmanın değişen stratejisi üzerine rafa kalkacak. Yerine 'Android Silver' gelecek!

Google, akıllı telefon pazarında strateji değişikliğine giderek, kendi ürettiği üst seviye cihazları Android Silver olarak adlandıracak. Orta seviye de ise Nexus ismini kullanmaya devam edecek.

Son derece büyük bir iş gücü gerektiren ve tanıtım için kesenin ağızını açacak olan Google, Android Silver'a Nexus'tan daha fazla ve uzun süre destek verecek. Yazılım güncellemelerinde daha tutarlı davranarak, kullanıcılara ödedikleri ücretin tam hakkını vereceği belirtilen Google'ın bu kararı birçok teknoloji ve Android kullanıcılarını şaşırttı.

Tabi şu an için yeni seriyi hangi firmanın üreteceği belli değil. Ancak muhtemel adaylar arasında LG ve HTC gösterilmekte. Aslında diğer telefon üreticileri de 'Google Play Edition' adı altında amiral gemilerini saf Android ile donatmıştı. Android Silver'ın da buna benzer bir deneyim sunarak, güçlü donanım ile saf Android gücünü birleştirmesi bekleniyor.

Apple gibi güncelleştirmeleri zamanında, sorunsuz bir şekilde alması planlanan Android Silver, Google'ın farklı özelleştirmelerini içerebilir. Ancak şu an için firmadan her hangi bir resmi açıklama yok.
Referans URL