Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Arda Turan: Finale çıkacağımıza inandık
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Şampiyonlar Ligi yarı finalinde, Londra'da Chelsea'ye konuk olan Atletico Madrid, 0-0 rövanşında sahadan 3-1 galip ayrılarak adını finale yazdırdı. Bu maçta takımının 3. golüne imza atan ve Şampiyonlar Ligi finalinde oynayacak ilk Türk futbolcu olan Arda Turan, karşılaşma sonrası Londra muhabirimiz Edip Adanır'ın sorularını yanıtladı.

"Takım oyunu oynuyoruz"
Galibiyet sonrası bir hayli mutlu olan milli futbolcumuzun gururu gözlerinden okunuyor. "Futbolu oynadıktan sonra geriye birşeyler bırakmanız lazım" diyen Arda, 'Devamlı kanat değiştirdin Chelsea defansını zorladın?' sorusuna "Çok ama çok çalışarak birbirimizi tamamlıyoruz. Takım oyunu oynuyoruz. Ben de bu takımın bir parçasıyım. Arkadaşlarımla devamlı pas yapmamı istiyor hocam" şeklinde cevap verdi.

"Galatasaray'ı çok seviyorum"
Maçın 72. dakikasında sahneye çıkan ve takımının 3. golüne imza atan Arda, Galatasaray ile ilgili soruya "Ben Galatasaray'ı çok seviyorum. Galatasaraylı dostlarımdan gelen tebrik mesajları aldım. Ben Galatasaraylıyım, her zaman gurur duydum" diyerek karşılık verdi.

"Finale çıkacağımıza inandık"
Chelsea golü sonrası umutlarını yitirmediklerini söyleyen Atletico Madrid'in 10 numarası, "Biz takım olarak finale çıkacağımıza inanmıştık" dedi.
[Resim: ygPd3tg.jpg]
''ALINTI''
Resmi düzenlermisin ?
o resmi bir türlü büyük boyutlu yapamıyorum
Referans URL