Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kanarya'nın Görkemli Altın Kupası
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[attachment=721]
Lider Fenerbahçe ligin bitimine son 2 hafta kala şampiyonluk kupasını sergilemeye başladı. Bu kupa hakkımız diyen Fenerbahçeliler kupalarını Spor Toto Teşkilat Başkanlığı bahçesinde görücüye çıktı.
Lider Fenerbahçe ligin bitimine son 2 hafta kala şampiyonluk kupasını sergilemeye başladı. Bu kupa hakkımız diyen Fenerbahçeliler kupalarını Spor Toto Teşkilat Başkanlığı bahçesinde görücüye çıktı

Fenerbahçe'nin Süper Lig'in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi kupa heyecanına da yansıdı. Dün Spor Toto Teşkilat Başkanlığı bahçesinde Fenerbahçe'nin şampiyonluk kupası sergilendi.

Şampiyonluk Kupası Sergileniyor

Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Fenerbahçe kupasının 1 hafta daha sergileneceğini vurgu yaparak 'Bu yıl Türk futboluna 350 milyona yakın kaynak aktardık. Türk futbolunun istediğimiz standartlara gelmesi noktasında katkımızı ortaya koymakta kararlıyız. Kulüplerin de daha kurumsal hale gelmeleri için hesap verebilirlik ve şeffaflık noktasında gayret etmeleri gerekir' dedi

Fenerbahçe kupasının önünde fotoğraf çektiren taraftarlar şampiyonluk kupasına büyük ilgi gösterdiler
Fenerbahçe'nin şampiyonluk kupası'nın dışı 925 ayar gümüşten yapılan kupanın içi 24 ayar saf altın kaplama. Ön yüzü yıldız kabartmalı kupa, 9 kilo ağırlığında. Boyu 60, eni ise 42 santimetre olan kupanın taban çapı 30, tavan çapı da 25 santimetre ve yaklaşık 100 bin lira değerinde.
''ALINTI''
Referans URL