Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Trials Fusion İnceleme |Yoda
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: YF9QSxw.jpg?1?4558]

Trials Fusion

Ubisoft ve RedLynx'in ortaklaşa geliştirip yayınladığı , Trials Fusion , 16 Nisan'da çıkışını gerçekleştirdi.Yarış türünde karşımıza çıkan , Trials serisinin bir sonraki oyunu Trials Fusion oyuncularla ; Windows , PlayStation 4 , Xbox 360 ve Xbox One platformunda buluştu.

Oyuna girdiğimizde bizi şık bir menü bekliyor.2 büyük yazı hemen dikkatimizi çekiyor , bunlar ; RIDE ve CREATE.Rıde'ı hepimiz tahmin etmişizdir , oyuna girilen sekme.Peki ya Create ?Create menüsüne tıkladığımız zaman karşımıza bir harita çıkıyor.Bu bölümde istediğimiz gibi bir harita düzenleyebiiyor. Engeller , parkurlar bizim yönetimimiz altında düzenleniliyor.Düzenleme işlemi bittikten sonra parkurumuzu test edebiliyoruz.Biraz daha oyunu içine girecek olursak ; Oyun 2 kısımdan oluşuyor.Multiplayer ve Single Player.Multiplayer'da arkadaşlarımız veya herhangibir oyuncu ile karşılıklı yarış yapabiliyoruz. Single Player'da işler biraz daha değişiyor.Oyunun kontrolleri beni oldukça şaşırttı.Motorumuza sağ tarafa veya sol tarafa gitmesini biz yönlendirmiyoruz.Sadece gaz ve frene basıyoruz.Aslında bu kadar kolay değil.Oyunun en zor tarafı ise ''Leaning''. İsminden de anlıyacağımız gibi dengede durmak.Kendimizi motorda geri çekebiliyor veya ileri tarafa doğru eğilebiliyor.Bu haraketleri çok yaparsa dengemizi kaybedip düşübiliyoruz.Bu leaning haraketlerini doğru bir şekilde öğrenirsek , çeşitli güzel haraketler yapabiliyoruz.Bu haraketler için sadece bunlar önemli değil tabikide.Eğer çok gaza basarsak , motorumuz kendiliğinden dengesini bozuyor ve düşüyor.Aynı şey fren yaparken de geçerli.Çok dikkatli olmamız gerekiyor.Haraketlerimizi yapmaya başladığımız zemin bile önemli.

Oyuna giriş yaptığımızda bir ses bizi karşılıyor.Bu ses ''SynDI''. Kendisi bize oyunda rehberlik ediyor. Nasıl motorumuzu kontrol edebileceğimizi , görevlerimizi söylüyor.Biraz da oyunun haritalarında bahsetmek istiyorum.Bu konuda pek başarılı bulmadım.Genelde arka plan hep aynı.Tek güzel yanı , üstümüze düşen kuleler birden değişen parkular.Tam yolda ilerlerken birde üstünde olduğumuz toprak zemin çokebiliyor.Bu da bizi başka yollara sürüklüyor.

[birşeyyazma][/birşeyyazma]
[Resim: 1lKdP8R.jpg?1?1954]
[Resim: vkZANeo.jpg?1]
[Resim: YfeSw0A.jpg?1]

[Resim: pV5Qg1U.png?1?7770]
Referans URL