Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Galaxy K Zoom, Resmi Olarak Duyuruldu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: samsung-galaxy-k-zoom-resmi-olarak-duyur...05x290.jpg]

Uzun süredir teknoloji gündemini meşgul eden ve geçtiğimiz hafta basına sızan Samsung'un kamera odaklı yeni telefonu Galaxy K Zoom, dün Singapur'da düzenlenen etkinlikte resmi olarak duyuruldu.

Samsung Galaxy S5 Zoom adıyla beklenen telefon, K Zoom olarak çıkmasıyla bekleyenlerini biraz olsun şaşırtmayı başardı. Ancak esas şaşırtıcı nokta telefonun tahmin edildiğinden farklı olarak, 6 çekirdekli Exynos çipsetiyle geliyor olması.

Dört çekirdek 1.3 GHz Cortex-A7 ve iki çekirdek 1.7 GHz Cortex A-15 işlemciyle gelen K Zoom, Mali T624 grafik işleme birimi barındırıyor. Telefonun diğer özellikleri ise; 4.8 inç boyutunda Super AMOLED 1280x720 piksel ekrana, 2430 mAh bataryaya ve CMOS sensörlü 20.7 megapiksel kameraya sahip olması.

8GB ve 16GB dahili hafıza seçenekleriyle gelen telefonun, microSD kart girişi ile hafızasını yükseltebilmek mümkün. Android 4.4 işletim sistemi yüklü halde gelen K Zoom kamera tarafında, 10x optik yakınlaştırma, saniyede 60 kare Full HD görüntü çekebilme, f/3.1-f/6.3 gibi son derece iyi özelliklere sahip.

200 gr ağırlığı ile hem telefon hem fotoğraf makinası olarak kullanılabilen K Zoom, 20.2mm kalınlığında. Ayrıca yeni akıllı cihaz, kullanıcıya kameranın birçok özelliğine kolayca erişim imkanı sunmakta.

[Resim: samsung-galaxy-k-zoom.jpg]

''Alıntı''
Referans URL