Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: The Division'da Kadın Karakter Görüldü
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
E3 2013'ün en şaşırtıcı oyunlarından olan Tom Clancy's The Division için üzün süredir yeni bilgiler gelmiyordu. Bugün ise yayınlanan yeni bir görsel akıllarda soru işaretleri oluşturdu.


[Resim: xThe_Divisionda_Kadn_Karakter_Gyryldy.jp...91ZCB.webp]


Haberimizde görebileceğiniz görselde mükemmel oyun içi grafiklerin yanı sıra bir de kadın karakter dikkatleri çekiyor. İşte bu noktada soru işaretleri başlıyor çünkü ne oyunun geliştiricisi Massive Entertainment ne de dağıtımcısı Ubisoft oyunda oynanabilir bir karakter olacağını söylememişti.

Konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmemesine üzerine yeni teoriler de türedi. İlk teori kadın karakterin NPC yani bilgisayar tarafından kontrol edilen bir karakter olduğu yönünde. İkinci teori ise oyunda karakter yaratma ekranın bulunduğu ve bu ekranda karakterimizin cinsiyetini seçebildiğimiz yönünde.

Bizim şahsi görüşümüz MMO yani devasa açık dünya bir oyunda kadın karakterin bulunmasının çok da abes kaçmayacağı yönünde. Ama tabii ki resmi bir açıklama gelmeden kadın karakterin oynanabilir olup olmadığı hakkında kesin bir şey söyleyemiyoruz
Referans URL