Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Açılan konulara yapılan yorumlar hk.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar geçen gün film istek kısmına xmen days of future past filmini istekte bulundum. Lakin alta yapılan yorumlar hakkında bir öneride bulunmak istiyorum. Ben ve benim gibi arkadaşları sanki 10 TL bulamıyormuş gibi aciz şekilde gösteren populist yorumlardan kaçınalım lütfen. Hepimiz sonuçta insanız bazen insanların kafaları çok dolu olabiliyor veya iş güç bunaltmış olabiliyor; dikkatlerinden bazı şeyler kaçabiliyor. Veya benim durumumda ki gibi de olabilirler yani klostrofobileri olabilir kapalı basık ortamlarda fenalaşabiliyor olabilirler. Sonuç olarak karşımızda bulunan şahsı tanımıyor ve onun ne psikolojik ne de sağlık durumu hakkında bilgimizde yoksa o insanları incitebilecek yorumlardan kaçınılmasını öneriyorum.
dediğine katılıyorum ama önce istek yapmadan film sitelerine bakarsan hangi film çıkıp çıkmadını öğrenirsen daha iyi olur derim.
Arkadaşım o konu tamamen dalgınlığım ve bir torrent sitesinin gazıyla olmuş bi olaydı. Fransız versiyonunu 3GB boyutunda sitede görünce acaba Fransa'da vizyona girmiş olabilir mi diye düşünüp kontrol etmeden konuyu açmış oldum. Ancak film henüz çıkmadı çıkınca eklenecektir şeklinde kilitlenebilir buna itirazım olamaz yalnız karşıdaki insanı rencide etmeden yapılması hem sitenin büyümesine katkıda bulunur hemde kültür seviyesini artırır böyle ufak detaylar diye düşünüyorum haksız mıyım sizce de ???
tamam haklısın ama birazda dikkat etmek gerekiyor değilmi.
Referans URL