Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sizce Suyu Çıkan Oyun-Film serisi nedir?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Başlıktada belirttiğim gibi Sizce Suyu Çıkan Oyun-Film serisi nedir?Bunu açıklayınız?

Bence AC serisi
Zamanında oyunu o kadar oynadım ki 1 bitti tekrar tekrar oynadım.
Ama fazla sürmedi ubisoft "biz ac2 yi çıkartıyoz" diyince havalara uçmuştum.
Oyunu indirdim oynadım. Süper bi mekanik harika grafikler ve özellikle Ezio etkilemişti beni sonra brotherhood çıktı oda 2 gibiydi biraz makyajlanıp bize sunulmuştu aynı tadı alamasamda yinede güzeldi.
Sonra çıkan oyun beni büyülemişti REVELATİONS . "Adamlar oyunu istanbulda yapmış daha ne diye" oynamıştım oyunu harikaydı bence .
Sonra 3 çıktı oyunu 7-8 saatte kurdum . Kurulduktan sonra 10 dk oynadım ve "lan 8 saat boka gitmiş " deyip oyunu sildim
Sonra 4 çıktı harikaydı başlarda eğlendim ama arkadaşım mert hala 2 yi oynuyodu
Onun evine gittim ve biraz ac2 oynadım sonrada karşılaştırdım.
Ac2 de daha iyi boss savaşları daha iyi suikast görevleri ve tırmanma-zıplama gibi şeyleri yapmak için kullanılan tuşlar vardı ya 4 öylemi bossları en fazla 28 sn içinde kesme 2 tuşla uçup-sıçma ve oyunun adını andırmıyodu en fazla 10-20 görev süikastti gerisi aksiyon savaş gemi savaşı vs vs
şimdi sizin görüşlerinizi alalım Açık Ağızlı Gülümseme
Kesinlikle katılıyorum artık ac serisinin kendisiyle alakası kalmadı suikastçilikden çıkıp korsanlık yolunda ilerleyen bir oyun oldu. Ayrıca karakterlerinin her birininde ayrı bir havası vardı ta ki ac 3 e kadar o kızılderili neydi öyle hele hele karizma abidesi Ezio abimizden sonra. Şahsen ben 3 den sonra ki oyunlara bakmadım bile 3. oyunuda bitirmedim halen arada brotherhood'u açar roma da at koştururum tabi ki arka planda oyunun harika müzikleri özellikle ezio family şarkısı. ( adını yanlış hatırlamıyorum umarım)
(28.04.2014 17:12)Fantom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kesinlikle katılıyorum artık ac serisinin kendisiyle alakası kalmadı suikastçilikden çıkıp korsanlık yolunda ilerleyen bir oyun oldu. Ayrıca karakterlerinin her birininde ayrı bir havası vardı ta ki ac 3 e kadar o kızılderili neydi öyle hele hele karizma abidesi Ezio abimizden sonra. Şahsen ben 3 den sonra ki oyunlara bakmadım bile 3. oyunuda bitirmedim halen arada brotherhood'u açar roma da at koştururum tabi ki arka planda oyunun harika müzikleri özellikle ezio family şarkısı. ( adını yanlış hatırlamıyorum umarım)

Aynı kafadanız Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL