Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: PayPal, Akıllı Saat ile ödeme Dönemini Başlatıyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: paypal-akilli-saat-ile-odeme-donemini-ba...05x290.jpg]

Samsung Gear 2 için Paypal'ın hazırladığı uygulama ile farklı bir ödeme şekli bizi bekliyor. Üzerinde çalıştığı sistemle ödeme yapmak için sadece akıllı saatinizin kolunda takmanız alışveriş yapmanız için yeterli.

PayPal hesabınızda bulunan parayı akıllı saatiniz üzerinde kontrol edebiliyor, hesap hareketlerinizi akıllı saat üzerinden görebiliyor, aynı zamanda indirimleri takip edebiliyor ve mağazaya check-in ile ödemenizi gerçekleştirebiliyorsunuz.
San Jose, California’daki kampüslerinin kafesinde pilot olarak hayata geçen uygulamada, Galaxy Gear 2 kullanıcısı olan PayPal çalışanları, akıllı saatleriyle ödemeyi yapıyor. Bu durum yanımızda cüzdan kredi kartı ve para gibi gereksinimlerimizi ortadan kaldırarak sadece kolumuzdaki saatle harcamalarımızı yapmamızı sağlıyor.

Kasada ödemeyi yapmamız için ilk olara Gear 2'mizden talimat veriyoruz. Fotoğrafımız ve bilgilerimiz kasiyerin ekranına gidiyor. Kasiyer de ödemeyi kabul ettikten sonra, almak istediğiz ürünleri alıyor ve alışverişi tamamlıyoruz.
Referans URL