Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: CyberPunk 2077 Geliyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Witcher serisinden tanıdığımız CD Projekt'ten yeni bir oyunu geliyor: CyberPunk 2077. Bu oyuna bugün Youtube'da rastladım. Burda da görmeyince paylaşayım dedim.

The Witcher serisinin yapımcısı CD Projekt tarafından geliştirilen oyunla ilgili ilk detaylar Evolve isimli halkla ilişkiler firmasından geldi. Evolve, oyunun hikayesi hakkında bir basın bültenini medya ile paylaştı. Tanıtım videosunun ardından paylaşılan bu bülten, Cyberpunk 2077 hakkındaki ilk detayları ve oyunun atmosferini ortaya koyuyor:

"Cyberpunk 2077'de oyuncular kendilerini karanlık bir gelecekte bulacaklar. Bir metropol olan Night City'nin sokaklarında büyümüş, günah ve pislik dolu bu şehirde, çeteler ve büyük şirketler arasında hayatta kalmaya çalışan bir karakterin hikayesini göreceksiniz."

"Uyuşturucu, şiddet ve yoksulluk 2077 yılında da varlığını devam ettiriyor. İnsanlar aç gözlü, salak ve zayıf olarak yaşamaya devam ediyor. Ancak tek problem bu değil. Yeni bir sorun da kendini gösterdi."

"Sokaklar yeni bir uyuşturucunun bağımlıları ile dolmaya başladı: Braindance. Duyguları değiştirmenin ucuz bir yolu; sizi olduğunuzdan daha farklı biri hissettirmeye yaran uyuşturucu sayesinde sizden daha heyecanlı bir hayat yaşayan insanların duygularını hissediyorsunuz."

Oyuncular bu braindanceleri kullanarak oyunda yer alan diğer karakterlerin deneyimlerini algılayabilecekler.

"Piyasada büyük şirketlerin ürettiği çeşitli braindanceler bulunuyor. Sizleri korku, sevinç, koku ve görüntüye kadar götüren gerçekçi deneyimler yaşatabiliyorlar."

"Bunun dışında braindancelerin bir de illegal kısmı var. Yer altında bulabileceğiniz bu braindanceler ile bir seri katilin kafasına girebilirsiniz. Üstelik sadece onun performansını görmek için değil, aynı zamanda onun şehvetine ve öldürme içgüdüsüne de sahip olabilmek için."

Cyberpunk 2077'nin sokakları tamamen bu braindance uyuşturucularıyla dolu olacak. İnsanlar, Night City'nin yeni akımına karşı koyamamış vaziyette olacaklar.

"İşte bu 2077'nin dünyası. Güçlü ile zayıf arasındaki uçurum her zamankinden fazla. Şiddet, uyuşturucu, braindance had safhada."

"Durumu idare edebilip kendinizi yüksek toplumun bir parçası mı yapacaksınız yoksa sonunuz hiçbir şeyi kalmamış (hala başkasının hayatını yaşayan), etrafında neler olup bittiğinin farkında olmayan, çöplüğün kenarında yaşayan bir uyuşturucu bağımlısı olarak mı bitecek? Neyden hoşlanırsanız hoşlanın: Bu braindance'in çağı; bu Cyberpunk 2077."

Basın bülteninde yer alan bilgiler; oyunda yer alacak bir uyuşturucuyu ve ona göre şekillenecek bir oyun yapısını bizlere sunuyor. Bu bilgiler dışında oyunun yapımcısı Adam Badowski'nin röportajı da Cyberpunk 2077'nin oynanış mekaniklerini aydınlatıyor.

Badowski, oyunun açık-dünya olacağını söylüyor. 2077 yılında Night City şehrinde gezebileceğimiz oyunda, eski masaüstü FRP oyunu Cyberpunk 2020'ye de göndermeler görebileceğiz.

Çizgisel olarak ilerlemeyecek bir hikaye yaşayacağımız Cyberpunk 2077'de teknoloji insanlığın hem kurtuluşu hem de laneti olmuş durumda olacak.

The Witcher serisinin kalitesine hepimiz tanık olduk. Bunun üzerine Cyberpunk 2077 bilgilerini de gözden geçirince; ortaya yüksek kalite bir işin çıkacağını söylemek uçuk bir tahmin olmaz.

Bu da tanıtım videosu



"Alıntıdır"
Aynı fragmanın başka müzikli halini buldum. Orjinali daha iyi gibi?


Referans URL