Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Samsung Plastikten Niçin Vazgeçemiyor?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: samsung-plastikten-nicin-vazgecemiyor-705x290.jpg]

Samsung son dönemlerdeki plastik kullanımı rahatsızlığına cevap verdi. Kullanıcılar yeni nesil Galaxy S5 telefonunda da plastik bir kasa kullanılmasından oldukça şikayetçi oldu.

Ürün tasarımcısı Dong Hun Kim yaptığı açıklamada, plastik gövdenin daha organik bir his yarattığını belirten tasarımcı, metal gövdenin ağır olduğunu ve soğuk bir his yarttığını söylüyor. Ürünü geliştirirken ki prensiplerinin kullanılabilirlik, sıcak kanlılık ve insani tasarım olarak toparlıyor.. Samsung Galaxy S5′in de aynı şekilde sıcak ve daha samimi bir his oluşturduğunu belirten Dong Hun kim, plastiğin Samsung tasarım anlayışını en iyi yansıtan malzeme olduğunda ısrarcı.

Şireket metal gövde yerine plastik kasa tercihinde son derece memnun olabilir fakat, Samsung Galaxy S5′e yöneltilen en acımasız eleştiri oklarının hedefinde olan, çabuk yıpranmasıyla ünlü, plastik malzeme kullanılmış. Bütün bu eleştirilere rağmen, şirketin son modelinin satışlarının dünya çapında gayet iyi olduğunu belirtmeliyiz.

Samsung, ürünlerinin gövdesinde plastiği tercih etmesiyle uzun süredir eleştirilsede, üreticinin son akıllı telefonu Galaxy S5, yine bu geleneği takip ederek tamamen plastik dış tasarımı kabul ettirmiş gibi. Bu yapısıyla çeşitli kullanıcılardan eleştiri alsada, Samsung satış rakamlarına baklırsa plastik kullanımına devam edecek gibi gözüküyor.

''Alıntı''
Plastik candır Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL