Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bu Hafta Vizyondaki Filmler [27.04.2014]
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 2aF8ZkJ.png]

İnanılmaz Örümcek Adam 2

[Resim: rlghpk3.jpg?1]

Yönetmen: Marc Webb

Oyuncular: Andrew Garfield , Emma Stone , Dane DeHaan , Jamie Foxx , Sally Field

Tür: Aksiyon, Macera, Macera (142 dk)

İMDB Puanı: 7.7

Film Özeti:
Peter Parker'ın hayatı oldukça yoğun. Bir yandan Örümcek Adam olarak kötü adamları yakalıyor diğer yandan ise aşkı Gwen'le vakit geçiriyordur. Peter, Gwen'ın babasına kızından uzak durarak onu koruyacağına dair verdiği sözü de unutmamıştır. Fakat bu tutmakta zorlandığı bir sözdür. Kötücül Electro'nun ortaya çıkması, eski arkadaşı Harry Osborn geri dönüşü ve Peter'ın geçmişine dair yeni ipuçlarının ortaya çıkması Örümcek Adam'ın hayatını değiştirecektir.


Sensiz Olmaz

[Resim: YqcGooG.jpg?1]

Yönetmen: Fernando González Molina

Tür: Dram, Romantik (124 dk)

Oyuncuları: Mario Casas , Maria Valverde , Clara Lago , Nerea Camacho , Diego Martín

Film Özeti:
Birkaç seneliğine Londra'ya taşınan Hache, Barcelona'ya döndüğünde hiçbir şeyi bıraktığı gibi bulamaz. Kendisi de dahil olmak üzere birçok şey değişirken, aynı kalan tek şey Babi'ye duyduğu aşktır. Ne var ki Babi bu süreçte hayatını yeniden inşa etmeye koyulmuş ve başka biriyle nişanlanmıştır. Bunu öğrenen Hache de böyle bir karar alır ve arkadaşları, işi ve çevresi olmak üzere her şeyi değiştirmeye başlar. Gin isimli kendine oldukça benzeyen bir kadınla tanışır ve aralarında uyumlu bir ilişki başlar. Ancak bir partide karşılaştığı Babi, onu şaşkına çevirir ve aklını karıştırır. Hache artık hiçbir şeye ya da hiç kimseye inanmadığı bir döneme girmiş; zamanını ise güçlü olmaya çalışarak geçirmeye başlamıştır.


Aşk Treni

[Resim: ymHxGCy.jpg?1]

Yönetmen: Rohit Shetty

Oyuncular: Shahrukh Khan , Deepika Padukone , Satyaraj , Nikitin Dheer , Kamini Kaushal

İMDB Puanı: 6.1


Tür: Aksiyon, Komedi, Romantik (141 dk)

Film Özeti:
Rahul (Shahrukh Khan)40 yaşında Mumbai'de yaşayan ve ailesini bir trafik kazasında kaybetmiş bir adamdır. Bir gün arkadaşlarının daveti üzerine Goa'ya gitmek üzere Chennai Express'e biner. Burada onu büyük bir aşk ve macera beklemektedir. Bollywood'un en ünlü aktörü Shahrukh Khan 2013 yapımı bu filmde başrolde Rahul karakterini canlandırıyor.
Bollywood tarihinin tüm dünyada en yüksek gişe geliri yapan 4. filmi unvanına sahip olan Chennai Express, 2014'ün Nisan ayında Türkiye'de de gösterime girdi.


Aşk Bilmecesi

[Resim: fBUU4cj.jpg?1]

Yönetmen: Cedric Klapisch

Oyuncular: Audrey Tautou , Kelly Reilly , Cécile De France , Romain Duris , Sandrine Holt

Tür: Dram , Komedi , Romantik (117 dk)

İMDB Puanı: 7.2

Film Özeti:
Ünlü Fransız senarist-yönetmen Cedric Klapisch, Barselona’da geçen İspanyol Pansiyonu filminden on bir; onun devamı niteliğindeki, Avrupa’da geçen Rus Bebekler filminden sekiz yıl sonra, New York’ta geçen taptaze, enerji dolu, seksi romantik komedi Aşk Bulmacası ile beyazperdeye dönüyor. Kahramanımız Xavier artık kırk yaşına gelmiş ve henüz boşanmıştır. İngiliz olan eski eşi Wendy’nin peşinden, çocuklarının da yaşadığı New York’a gelir; kendine Çin Mahallesi’nde bir ev tutar. Ne var ki, Xavier’nin varoluşsal sorunları sürüp gittikçe, eski aşk meseleleri sökün ettikçe ve hatta Hegel’in hayaleti de ziyarete gelince anlaşılır ki, burada da hayat pek öyle sakin geçmeyecektir.
Eline Sağlık Gülümseme
SP Amazing 2' yi bekliyorum.
bu hafta tek SP Amazing 2 güzel başka bir şey yok. 25 Haziranı iple çekiyorum.Transformers 4 candır.
(27.04.2014 09:49)Patron Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bu hafta tek SP Amazing 2 güzel başka bir şey yok. 25 Haziranı iple çekiyorum.Transformers 4 candır.

Aynen. Bende B ekliyorum
İyi filmlermiş Açık Ağızlı Gülümseme
teşekkürler
Referans URL