Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: The Amazing Spider-Man 2 - [XBOX360] - [COMPLEX] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/UjdODH7.png[/afiş1234567890]

[dosyaadı]The Amazing Spider-Man 2 - [XBOX360] - [COMPLEX][/dosyaadı]

[boyut] 8.14 GB[/boyut]

[hakkında]Öncelikle bahsetmek istediğim bir konu var. İlk serideki filmlerin sonuna doğru konu oldukça sapmıştı. Yani film asıl hikayenin dışına fazlasıyla dışına çıkmıştı. Bunun üzerine yapımcılarda seriyi ana hikayeye uyarak tekrar çekmeye karar vermiş ve ilk filmi 2013 yılında vizyona girmişti. Bende izleme şansı bulmuştum. Çok fazla aksiyon içermese de ana konuyla bağıntılı olarak beğenilmişti. Serinin ikinci filminin 2014 yılında vizyona gireceğini açıklayan yapımcılar, henüz ikinci film vizyona girmeden her sene bir Örümcek Adam filmi çekeceklerini açıkladılar. Şimdi gelelim ikinci filme.. Öğrendiğimiz ve fragmandan anladığımız kadarıyla kahramanımız Peter'ın büyük aşkı Mary Jane ikinci filmde yer alacak. Filmdeki kötü karakterlere gelecek olursak. Kahramanımız örümcek adamın bu filmde 2 tane düşmanı olacak. Bunlardan birincisi "Rhino" olacak. Rhino, Spider Man tarafından yakalanmış bir hırsız hatırlayacağınız üzere ve Spider Man'den nefret ediyor. Hapishanedeyken Master Planner tarafından kaçırılıyor ve gergedan benzeri bir kıyafet giydiriyor. Ardından da vucüduna radyasyon verildi. Verilen radyasyon aklını kaybettirdi. Fakat bir gergedan da daha güçlü ve daha hızlı bir yaratığa dönüştü.

Diğer bir kötü karakter ise Jamie Fox'un canlandırdığı "Electro" olacak. Electro yani Max Dillon bir elektrik teknisyenidir. Yüksek gerilim hattında çalışırken birden elektrik akımına kapılır. Fakat bu onu öldürmez. Organizmasını değiştirir. Ve elektiriğe hükmeder hale gelir. Spider Man en azılı düşmanlarındandır.

Peter Parker'a gelecek olursak. Çok yoğun ve sıkıcı bir dönemden geçmektedir. Bir tandan kötülerle uğraşırken, diğer yandan da Gwen'le ilişki çıkmazdadır. Çünkü Gwen'in babasına verdiği sözü tutmaya çalışır. Fakat bu konuda zorlanmaktadır. Ortaya çıkan kötü düşmanları ile birlikte hayatı inanılmaz karışık durumdadır. Ve bu durumdan kurtalabilecek mi? Bunu hep birlikte göreceğiz...[/hakkında]

[birşeyyazma][/birşeyyazma]

[Resim: g2kjnwK.jpg]
[Resim: RsMDhuT.jpg]
[Resim: PVRo2xP.jpg]
[Resim: pRq74Jg.jpg]




[sistem]Bu oyunu oynayabilmek için LT 2.0 (XGD3) (16537) güncellemesi XBOX360' da yüklü olması gerekmektedir.[/sistem]

[dosyaid]680[/dosyaid]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
saol.
Referans URL