Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: 6K Video Kayıt İmkanı Sunan Kamera: RED Scarlet Dragon
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 6k-video-kayit-imkani-sunan-kamera-red-s...05x290.jpg]

4K televizyonların ve kameraların bile alınabilir seviyeye gelmediği dönemde, RED isimli profesyonel kamera üreticisi 6K video çekimi yapabilen yeni kamerası, 'Scarlet Dragon'u duyurdu.

14.500 Dolar gibi bir etikete sahip olan kamera, 6K'da 12, 5K'da 48, 4K'da 60, 3K'da 75, 2K'da 120 FPS çekim yapabiliyor. Tabi bu değerler Full Frame, yani algılayıcının tamamı kullanıldığında alınan sonuçlar.

2.4:1 oranında çekim yapılırken ise 5K'da 60, 4K'da 75, 3K'da 100, 2K'da 150 FPS'i görebilmek mümkün. Boyutları, özellikleri ve fiyatı ile günlük kullanıcıların ihtiyaç duymayacağı kamera, daha çok profesyonel olarak video çekimi yapan kişilere hitap ediyor.(Biz 4K izleyemezken adamlar 6K çekim yapıyor.)


''Alıntı''
4k'lı bir video bulup izlemiştim hiç kasmamıştı internet.Umarım. 6k'da kasmaz.Burdan oyun stüdyolarına sesleniyorum 4K'lı oyunlarınızı bekliyorum...
Eline sağlık haber için


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Önemli Değil Gülümseme
Yeniçeri kardeş 4 k lı 2 ka lı oyunlar çıksa iyi performans alabilirmisinki alabilmek için çok para harcaman lağzım meselaa 4 k yı destekleyen ekran kartı ve monitör olması lağzım normalde ekran kartın 4 k yı destekliyor diyeilm mesela ama monitörde destek yoksa 4 k açamazsın monitör kaç k çözünürlük destekliyosa öle açarsın
Referans URL