Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Apple, Yeni Kampüsünün Videosunu Yayınladı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: apple-yeni-kampusunun-videosunu-yayinladi-705x290.jpg]

Mali açıdan dünyanın en zengin teknoloji firmalarının başında gelen Apple, 1993 yılından beri kullandığı kampüsün yenisi için çalışmalarının sonuna gelmek üzere.

Apple'ın kurucusu Steve Jobs tarafından 2009 yılında tasarlanmaya başlanan yeni kampüs, hali hazırda kullanılmakta olan kampüs alanına yakın bir yerde inşa edildi.

İçerisinde kullanılacak olan enerjinin yüzde 80 kadarını binanın ve otoparkın üzerinde bulunan güneş panellerinden karşılayan Apple, oldukça çevreci bir tutum sergilemekte. Isıtma ve soğutma maliyetlerinin olabildiğince düşük tutulduğunun da altı çizilmekte.

1935 doğumlu olan ve daha önce IBM Ofis Binası, Willis Binası, Renault Dağıtım Merkezi, Hong Kong Uluslararası Havalimanı gibi pek çok yapının yaratıcısı olan ünlü mimar Norman Robert Foster, Apple Campus 2'nin de tasarım aşamasında görev aldı.

Hatta Foster, Steve Jobs hayattayken kendisine, ''Beni bir müşteri olarak değil, ekibinin bir parçası olarak görmeni istiyorum.'' diyerek bu projeye farklı baktığını belli etmiş.



''Alıntı''
Haber için teşekkürler.
Önemli Değil Açık Ağızlı Gülümseme
Sendende bir şey kaçmıyor.Hemen paylaşıyorsun.Habere gelirsekte Apple'dan herşey beklenir fırsat olsa bizde katılsak çok güzel hele şu güneş panallerini kullanmak ve çevreci bir kampüs yapmak hem maliyeti düşürüyor hem özgün hem güzel hem de zekice bir davranış.Yine Apple yine zekice bir proje.


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Daha çok haber var da paylaşmaya zamanım olmuyor Açık Ağızlı Gülümseme (Bide herkes ilgilenmiyor haberlerle Gülümseme )
Referans URL