Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Land Rover'dan Uzaktan Kumandalı Cip
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: land-rover-dan-uzaktan-kumandali-cip-705x290.jpg]

Land Rover'ın yeni teknolojisi, araçlarımızı da artık telefon ya da tabletlerimiz ile kullanabilmemize imkan veriyor, hatta araçlarımız kendi kendilerini de kontrol edebiliyor.

Şu an için konsepr halinde olan Land Rover Discovery'nin yeni modeli, hali hazırda kullanılan Discovery model ciplerden çok farklı görünmüyor olsa da özellik olarak yollarda görebileceğiniz tüm SUV ya da 4x4 araçlardan farklı özellikler barındırıyor.

Bu özelliklerin en ilginci, aracı telefon ya da tabletinizle kontrol etmenize imkan veren özel yazılımı ve otomatik pilot sistemi.

Eğer aracınıza binince içinizdeki o hiç büyütmediğiniz çocuk açığa çıkıyor ve kendinizi saçma sayılabilecek bir mutluluk içinde buluyorsanız; tabletinizi çıkartın ve aracınızdaki sensörlerin sizin için her ayrıntısı ile simule ettiği yolda, direksiyon yerine telefon ya da tabletinizden kullanın.

Ya da daha tembel bir soförseniz, koltuğunuza oturun ve akıllı ekranınızdan sevdiğiniz bir film ya da dizi açın. Gitmek istediğiniz yeri aracınıza söyleyin ve o da sizi götürsün.

Peki, Discovery Bunu Nasıl Yapıyor

Land Rover'ın henüz konsept halinde olan yeni Discovery modeli, etrafında yer alan lazerli sensörler yardımıyla, düzlükleri, dağları, yükseltileri, su birikintilerini, hatta su birikintilerinin derinliklerini tespit edip belirleyerek sizin için üç boyutlu bir harita çıkartıyor. Bu haritayı kullanarak da tabletiniz ile aracınızı yönlendirmenize imkan veriyor.

Ayrıca; araca yüklenmiş olan otomatik pilot sistemi ile Discovery kendisini yine bu kendi oluşturduğu 3 boyutlu haritaya göre kontrol ediyor.

Henüz konsept halinde olan bu araç ne zaman yollara çıkacak ya da Land Rover'ın kelimenin tam anlamıyla "Full Otomatik" Discovery'si, Google'ın otomatik aracından önce mi piyasaya çıkacak bilmiyoruz.

''Alıntı''


Diğer Haberler;

Twitter'a Türk Usulü Yasak
Galaxy S5, Nexus 5, One M8 ve iPhone 5s'in Dayanıklılık Testinde Sizce Kim Kazandı?
İntel'in İlk Çeyrek Geliri 12.8 Milyar Dolar!
Referans URL