Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: The Amazing Spider-Man 2 v1.1.0 (iOS) - Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/dhNFQwa.png[/afiş1234567890]

[dosyaadı]The Amazing Spider-Man 2 v1.1.0 (iOS) - Son Hız İndir[/dosyaadı]

[boyut]662 MB[/boyut]

[hakkında]The Amazing Spider-Man 2, hikayesi ve oynanışı ile milyonlarca oyuncu tarafından beğeni kazanan Örümcek Adam serisinin ikinci oyunudur. Manhattan’ın sokaklarını sarmış kötülerle mücadele ettiğimiz oyun filmle aynı hikayeyi izliyor.

Gameloft’un mobil platformlar için sunduğu resmi The Amazing Spider-Man 2 oyunu, bir önceki oyunda göre oldukça önemli iyileştirmeler içeriyor. Grafik, animasyon ve seslerin daha ön plana çıkartıldığı oyunda Örümcek Adam olarak aralarında Electro, Venom, Avcı Kraven ve Green Goblin’in de bulunduğu 6 efsanevi kötü ile başa çıkmaya çalışıyoruz. Times Square’den Central Park’a oldukça geniş bir alanda binalar arası sallanıyor, duvarlara tırmanıyoruz. Çok sayıda yan görev de içeren oyunda Sembiyot Örümcek Adam, Demir Örümcek Adam, Ultimate Comics Örümcek Adam gibi diğer Örümcek Adam kostümlerini de kullanabiliyoruz. Ayrıca keşfedeceğimiz çok sayıda akrobatik hareketler ve kombolar bulunuyor.

Filmden uyarlanan orijinal bir hikaye ile karşımıza çıkan The Amazing Spider-Man 2’de karakter seslendirmeleri, 3 boyutlu sinematik sahneler ve animasyonlar oldukça başarılı. Oyunu oynadığınızda farkedeceğiniz bir yenilik te kontroller olacak. Geliştirilmiş kontrolleri kullanarak düşmanlarınıza acı veren kombolar yapabiliyorsunuz.

The Amazing Spider-Man 2, iOS 7 yüklü iPhone ve iPad’inizde akıcı bir şekilde oynayabileceğiniz 3 boyutlu bir açık dünya oyunu. Birçok yenilik ve iyileştirme içeren bu oyuna kesinlikle göz atmalısınız.[/hakkında]

[birşeyyazma][/birşeyyazma]

[Resim: zN85TgT.jpg]
[Resim: 1hBjFPX.jpg]
[Resim: AU1OjFR.jpg]




[sistem]Sistem Gereksinimleri
iOS 7.0 veya daha iyisini gerektirir. iPhone, iPod Touch ve iPad ile uyumludur.
Uyarı: Jailbreak gerektirir.[/sistem]

[dosyalink]http://yadi.sk/d/Tgamtws6Mo3pT[/dosyalink]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Dostum android bölümündende hızlı olmaya çalış.Sonuçta bu oyun bizde daha önce çıktı.


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
(19.04.2014 23:36)Yeniçeri Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dostum android bölümündende hızlı olmaya çalış.Sonuçta bu oyun bizde daha önce çıktı.


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Önerin için teşekkürler, hızlı olmaya çalışacağım Süper
Referans URL