Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Twitter'a Türk Usulü Yasak
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 640x360xtwitter_640x360.jpg.pagespeed.ic.eO2U-7rxD_.jpg]

Yakına zamana kadar sosyal medya platformlarına birbiri ardına getirilen yasaklar ve kısıtlamalar kullanıcıların zihinlerini meşgul eden sorunlardan biriydi. Sıcak gelişmelerin meydana geldiği bu konunun üzerinden çok da fazla zaman geçmeden gündeme gelen yeni bir gelişme tüm dikkatleri Twitter üzerine topladı.

Özellikle Twitter üzerinde yer alan ve kullanıcıları olumsuz yönde etkilediği savunulan içeriklerin sosyal ve siyasi yapıya zarar verdiği gerekçesiyle alınan bir dizi önlem, beraberinde pekçok tartışmayı beraberinde getirmişti. Bu sefer gündemde olan gelişme ise popüler sosyal medya aracına herhangi bir yasağı öngörmese de kullanıcıları rahatsız edecek bir kısıtlama söz konusu.

Önde gelen TİB ve Twitter temsilcileri arasında yapılan bir dizi görüşme sonrasında alınan karar neticesinde, zararlı olduğu tespit edilen tweet'ler buzlanarak, kullanıcılara ulaşmaları engellenecek. Kulağa son derece ilginç gelen bu yöntem sayesinde istenmeyen içerikler, Twitter'a herhangi bir doğrudan müdahalede bulunulmadan engellenecek.

Mahkeme kararına göre belirlenecek olan bu içerikler, zararlı görülmeleri durumunda, filmlerde görmeye alışık olduğumuz türden bir yöntemle etkisiz hale getirilecek. Şu an için içeriklerin 'zararlı' olarak belirlenmesinde kullanılacak olan kriterler resmi bir şekilde beyan edilmiyor.

Bütünsel bir yasaktan ziyade 'kısıtlama' niteliği taşıyan bu gelişmenin ne gibi sonuçlara gebe olduğu şu an için çok kesin olmasa da olaya ilişkin gelişmeleri sizlerle paylaşacağım..


''Alıntı''



Diğer Güncel Haberler;

Galaxy S5, Nexus 5, One M8 ve iPhone 5s'in Dayanıklılık Testinde Sizce Kim Kazandı?
İntel'in İlk Çeyrek Geliri 12.8 Milyar Dolar!
Cyanogen'li OnePlus One'ın Fiyatı Belli Oldu
Google Glass 12 Saatte Tükendi!
Diğer Güncel Haberler;

Galaxy S5, Nexus 5, One M8 ve iPhone 5s'in Dayanıklılık Testinde Sizce Kim Kazandı?
İntel'in İlk Çeyrek Geliri 12.8 Milyar Dolar!
Cyanogen'li OnePlus One'ın Fiyatı Belli Oldu
Google Glass 12 Saatte Tükendi!

Güzel olmuş, tebrik ederim Süper
Sağol Karizmatik Gülümseme Süper
Tesekkurler Açık Ağızlı Gülümseme
Önemli Değil Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL