Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: PES'in Menejerlik Oyunu Mobil Platformlara Geliyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: pes-in-menejerlik-oyunu-mobil-platformla...05x290.png]

En sevilen futbol oyunu serilerinden biri olan Pro Evolution Soccer serisini bugüne kadar sadece alışılageldik futbol oyunları ile tanıdık. Ancak Konami firması yeni bir PES oyunu üzerinde çalışıyor ve bu PES oyunu tamamen menejerlik bazlı olacak. Üstelik PES'in menajerlik oyunu mobil platformlar için piyasaya çıkarılacak. Şu an için iOS ve Andorid platformlarına çıkış yapacağını bildiğimiz PES Manager adlı oyunun net bir çıkış tarihi henüz yok.

Ancak menajerlik oyunlarının lideri hiç şüphesiz Football Manager serisi üstelik Football Manager serisinin hem iOS hemde Android platformlarında da oyunu bulunuyor. Üstelik mobil Football Manager oyunları oldukça başarılı bir şekilde yapılmış. Konami firmasının aldığı PES Manager oyununun en büyük rakibi hiç şüphesiz ki mobil platformda yer alan Football Manager serisi olacak. Genel olarak başarısını kanıtlamış bir oyun serisi varken yeni çıkan bir oyuna ilgi daha düşük oluyor. Ancak oyunun arkasında PES markasının olması işin rengini değiştirebilir gibi görünüyor.

Oyunda 3 boyutlu olarak maçları oynayabileceğiz üstelik 1.500'den fazla dünyaca ünlü yıldız PES Manager oyununda yer alacak. Genel olarak PES'in daha doğrusu Konami'nin PES 2014'te aldığı olumsuz yorumlardan sonra firma PES 2014'ü yeni nesil konsollara çıkarmama kararı aldı ve tüm güçlerini PES 2015'e ayıracaklarını söyledi. Konami'nin PES Manager'den ziyade tüm güçlerinin PES 2015'e vermelerinin daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Hali hazırda 2 senedir satış rakamları konusunda Fifa'nin gerisinde kalan PES serisi eğer tekrardan yeni nesilde de Fifa'nin gerisinde kalırsa vay haline.

''Alıntı''
Referans URL