Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: TomTom'dan Sporcular İçin Akıllı Saat
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: tomtom-dan-yeni-akilli-saatler-geldi-705x290.jpg]

Araçlar için GPS alıcıları üreten TomTom, Runner Cardio ve Multi-Sport Cardio olmak üzere iki yeni saatini duyurdu. Daha önce Running ve Multi-Sport saatleri ile kullanıcıların karşısına gelen firma, yeni saatleri ile daha fazla özellik sunmakta.

Runner Cardio; Mio sensörü ile saati takan kişilerin ne kadar yol kat ettiğini, ne kadar enerji harcadığı, yaktığı kaloriyi, kan akış hızı gibi bilgileri gösterebiliyor. Kalp ritmini de ölçebilen akıllı saat, temposu yüksek antrenmanlar için Speed, kalp ve ciğer kapasitesini geliştirmek için Endura, yağ yakmak için Fat Burn, ısınma veya soğuma için Easy olmak üzere 5 farklı mod seçeneği sunuyor.

TomTom'un uzman olduğu konu GPS ve GLONASS'ında bulunduğu saat su geçirmediği gibi tüm ayarlar saatin kordonunda bulunan dört yönlü tuş ile yapılabilmekte. Su geçirmez özelliği de sahip olan saat, RunKeeper gibi fitness uygulamalarıyla eşleşip veri gönderebiliyor.

Multi-Sport Cardio ise Runner Cardio'dan farklı olarak yüzme ve bisiklet gibi aktivitelere destek vermekte. Önümüzdeki hafta Amerika ve Avrupa'da satışa sunulacak olan Runner Cardio 270 Dolar'dan, Multi-Sport Cardio ise 300 Dolar'dan raflardaki yerini alacak.





''Alıntı''
Referans URL