Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Playstation 4'e 1.70 Güncellemesi Geliyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: playstation-4-e-1-70-guncellemesi-geliyor-705x290.png]

Sony'nin yeni nesil oyun konsolu olan Playstation 4'e yeni bir güncelleme geleceği yaklaşık olarak 1 ay önce duyurulmuştu. Bu güncelleme ile birlikte Playstation 4'ten görüntü çekmeyi engelleyen HDCP yasağının kalkacağını ve USB ile dosya aktarımının mümkün olacağını kesin olarak biliyorduk. Playstation'ın blogunda paylaşılan haber doğrultusunda 1.70 güncellemesi ile birlikte gelecek olan tüm özelliklerden bahsedildi. Bu güncelleme ile birlikte artık oyunları ön yükleme ile satın alabileceğiz. Örneğin yeni çıkacak bir oyunu satın almak istiyorsunu,z oyun ön siparişte ve ön yükleme desteği de bulunuyor. Bu oyunu satın alıp direkt olarak indiriyorsunuz daha sonrasında oyunun çıkış tarihi geldiğinde oyun otomatik olarak açılıyor ve oynanabilir bir hale geliyor. Sony, Playstation 3 konsolunda GTA 5 için bu sistemi kullanmıştı. Hatta bu ön yükleme sistemi nedeni ile GTA 5'in ara sahneleri ve bazı görevlerinden detaylar erkenden dışarı sızdırılmıştı.





Bu sistemin dışında 1.70 güncellemesi ile birlikte "Share Factory" adlı yeni bir uygulama Playstation 4'e eklenecek. Bu uygulama sayesinde çekmiş olduğumuz videoları çok daha kapsamlı şekilde düzenleyebileceğiz. Playstation 4'ün en büyük rakibi olan Xbox One'a çok kısa bir süre önce bu tarz bir sistem eklenmişti. İşin aslında Playstation 4'te şu an bir video düzenleme uygulaması yer alıyor. Ancak bu uygulama yalnızca kırpma işlemi yapmamıza yarıyor. Ancak yeni gelecek olan Share Factory uygulaması sayesinde videolarımızı kırpabileceğimiz gibi aynı zamanda geçişler ekleyebileceğiz. Bunun dışında müzik veya ses kayıtlarını da diledğimiz videolarımıza ekleyebileceğiz.

Bunların dışında yazımızın en başında da bahsettiğimiz üzere Playstation 4'te yer alan ve direkt olarak HDMI üzerinden görüntü kayıt almamızı engelleyen HDCP yasağı 1.70 güncellemesi ile ortadan kaldırılacak. Aynı zamanda artık USB belleğimize Playstation 4'te yer alan dosyaları atabileceğiz (resimler ve videolar gibi dosyaları). Playstation 4'e gelecek olan bu 1.70 güncellemesinin kesin çıkış tarihi henüz bilinmiyor. Ancak Playstation 4'ün blogunda çok kısa bir süre sonra sonra güncellemeye kavuşacağımız yazıyor. Tahminlerimize göre 1.70 güncellemesine Nisan ayı içerisinde kesin olarak ulaşacağız.

''Alıntı''
Referans URL