Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fable Legends'ın Dinamik Işıklandırma Teknolojisi Detaylandı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Fable Legends'ın yapımcısı Lionhead Studios, blog sayfasına Unreal Engine 4'ün dinamik global ışıklandırma teknolojisi üzerine bir yazı girdi. Yazı, Fable Legends'ta göreceğimiz teknik yeniliklerden bahsediyor.

[Resim: xeurogamer-3ly7g5.jpg.pagespeed.ic.kGHQ6J5MOl.jpg]

Lionhead oyunun erken geliştirme aşamasında dinamik ışıklandırma sistemini tamamen kullanacaklarından bahsetmişti. Oyunda gün içerisinde dinamik zaman teknolojisi grafiksel çizimleri de etkileyerek oldukça canlı bir görüntü sunuyor.

"Dinamik Işınlandırma bunun öncesinde kullanılan ışıklandırmaya göre daha yüksek sonuçlar veriyor. Örnek olarak, ışığın bakış açısına göre alınması gereken yansımalar büyük farklılıklar yaratıyor," diyor grafik yönetmeni Ben Woodhouse.

"Bu ışıklandırma senelerdir oyunlarda kullanılıyor, ancak yansımalarda kullanacağımız bu dinamik sistem ile objeler üzerinde ışığın sekmesi ile etraftaki tüm ayrıntılar daha bir başka görünecek."

Fable Legends Xbox One için yapım aşamasında ve ilk oyundan 400 yıl öncesini konu alacak. Çıkış tarihi konusunda maalesef henüz bir ayrıntı yok.
Referans URL